Hesabım
    "Monster Problems" Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Dylan O'Brien'li "Monster Problems"ın vizyon tarihi duyuruldu.

    Paramount Pictures bünyesinde geliştirilen ve Michael Matthews'un yönetmenliğini üstlendiği macera filmi "Monster Problems"ın vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu. Bir süredir geliştirilen Dylan O'Brien başrollü film projesi, izleyicileriyle önümüzdeki yıl içerisinde buluşacak.

    Maze Runner serisinin yıldız oyuncusu olan ve Teen Wolf, The Internship, Bumblebee gibi yapımlardan tanıdığımız Dylan O'Brien; Guardians of The Galaxy filmlerinin yıldızı Michael Rooker; Game of Thrones ve Iron Fist'ten tanıdığımız Jessica Henwick gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı macera filmi Monster Problems'ın vizyon tarihi belli oldu. Tarih olarak 6 Mart 2020 belirlendi. Monster Problems, hayallerindeki kız ile birlikte olabilmek için canavarlarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini Five Fingers for Marseilles filminden tanıdığımız Michael Matthews üstleniyorken, senaryo The Invention of Lying, Monster Trucks, The Power Inside gibi yapımlardan tanıdığımız Matthew Robinson tarafından kaleme alınıyor. Filmin yapımcılığını ise 2016 yapımı “Geliş”in Oscar adayı yapımcısı Shawn Levy üstleniyor.

    Vizyon tarihi henüz belli olan Paramount Pictures bünyesindeki “Monster Problems”, “Zombieland” gibi bir yol filmi ile “Kahvaltı Kulübü” ve “Ferris Bueller’le Bir Gün” gibi filmlere imza atan John Hughes’un gençlik filmlerinin bir birleşimi olarak tanımlanıyor. Film, hayallerindeki kız ile birlikte olabilmek için canavarlarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan Joel Dawson (Dylan O'Brien) isimli bir adamın hikayesini anlatıyor. Jessica Henwick, Joel’in aşık olduğu kızı, Michael Rooker ise Joel’e nasıl hayatta kalması gerektiğini öğreten Clyde adında uzman bir avcıyı oynuyor.Monster Problems filmi izleyicileriyle 6 Mart 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top