Hesabım
    "Angel of Mine"ın Fragmanında Gerilimin Dozu Artıyor!

    Noomi Rapace'li "Angel of Mine"dan fragman yayınlandı.

    Noomi Rapace'in başrolünde yer aldığı gerilim türündeki "Angel of Mine" filminde fragman paylaşıldı. Kim Farrant'in yönetmenliğini üstlendiği Angel of Mine filminin fragmanında çocuğunu kaybeden bir kadının, başka bir çocuğa olan takıntısına tanıklık ediyoruz.

    Gerilim türündeki filmin konusu ise şöyle: Angel Of Mine, kızını kaybettikten sonra bunalıma giren ve başka bir kadının çocuğunun, kendi çocuğu olduğunu düşünen bir kadının öyküsünü konu ediyor. Lizzie, kocası ile boşanma aşamasında olan bir kadındır. Genç kadın hayatını işine ve 11 yaşındaki oğlu Thomas’a adar. Ancak bir tesadüf eseri tanıştığı 7 yaşındaki Lola, genç kadının geçmişe yolculuk yapmasına neden olur. Lizzie, yıllar önce yaşadığı korkunç olayın etkisinden hala çıkamamıştır. Yıllar önce kızının doğumu sırasında çıkan yangın yüzünden çocuğunu kaybeden Lizzie, karşısında Lola’yı görünce onun kızı olduğunu düşünür. Lola’ya yakın olmak için küçük kızın annesi ile yakınlaşmaya başlayan Lizzie, bir süre sonra onların çevresinden ayrılmaz hale gelir. Lizzie’nin bu tavırlarından endişe duyan yakınları, onu engellemeye çalışsa da kimse başarılı olamaz. Saplantı haline getirdiği durum yüzünden ailesi ve oğlu ile arası açılan Lizzie, vazgeçmeden Lola’nın kızı olduğunu iddia etmeye devam eder.

    Strangerland filmiyle tanıma fırsatı bulduğumuz Kim Farrant'in yönetmen koltuğunda yer aldığı Angel of Mine filminin senaryosu Lion, Candy, Life, Catch-22, Beautiful Boy gibi son dönemlerin en önemli yapımlarında imzası bulunan Luke Davies ile birçok televizyon programının senaryosunu kaleme almasıyla tanınan David Regal tarafından kaleme alındı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Noomi Rapace, Luke EvansYvonne Strahovski gibi isimler yer alıyor.

    Angel of Mine filmi 2008 yapımı Fransız filmi "L’Empreinte de L’Angel"den uyarlandı. Garlin Pictures, Screen Australia ve SixtyFourSixty tarafından geliştirilen Angel of Mine, Josh Etting ve Su Armstrong'un yapımcılığında hayata geçirildi. Gerilim türündeki filmin, yurt dışındaki izleyicileriyle 30 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top