Hesabım
    Greta Gerwig ve Noah Baumbach, "Barbie" Senaryosu Yazıyor!

    Gerwig ve Baumbach, Barbie filmi için hazırlıklara başladı.

    Little Women filminin izleyicileriyle buluşması için hazırlıklarını sürdüren Greta Gerwig ve birçok filmde Gerwig ile birlikte çalışan, aynı zamanda ona hayat arkadaşlığı yapan Noah Baumbach ortak bir çalışmaya imza atacak. Bu çalışma ise, Margot Robbie eşliğinde hayata geçirilmek için hazırlanılan Barbie filmi olacak. İkili, Barbie'nin senaryosunu yazmaya başladığını resmi olarak duyurdu.

    Once Upon A Time In Hollywood, The Wolf of Wall Street, I Tonya, Suicide SquadFocus gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız oyuncu Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Barbie filminin senaryosunu kaleme alacak olan isimler belli oldu. Senaryoda Lady Bird, Frances Ha, Mistress America, Greenberg, Wiener-Dog, Maggie's Plan gibi yapımlardan tanıdığımız ve son olarak yıldız kadrolu Little Women filminin yönetmen koltuğuna oturan Greta Gerwig ile The Squid and The Whale, Frances Ha, Greenberg, The Life Aquatic with Steve Zissou gibi yapımlardan tanıdığımız Noah Baumbach'in imzası bulunacak. Dedikodulara göre Gerwig, Barbie filminin yönetmenliğini de üstlenmeyi düşünüyor, ancak bu bilgi henüz onaylanmış bulunmuyor. Bir diğer söylenene göre Warner Bros bünyesindeki Barbie filmi, Sony bünyesinde geliştirilen projeden daha farklı olacak.

    Film, Barbieland'de yaşayan bir bebeğin hikayesini konu edinecek ve live-action türünde olacak. Barbie filminin hikayesinde gerçek olmayan bir kasaba olan Willow, Wisconsin'de geçen hikayede Barbara Millicent Roberts isimli genç kadın ile birlikte 1959 yılına gidiyoruz. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. Bilindiği üzere film için Margot Robbie'den önce Amy Schumer ve Anne Hathaway gibi isimler düşünülüyordu. Ancak Robbie üzerinde karar kılınmıştı. Barbie filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top