Hesabım
    Brad Pitt, Babylon'da Emma Stone'a mı Katılacak?

    Damien Chazelle imzalı Babylon ile ilgili yeni dedikodular ortaya çıktı.

    Geçtiğimiz gün içerisinde La La Land'in yıldızı Emma Stone'un Damien Chazelle'in yeni film projesi Babylon'da yer alacağı duyurulmuştu. Bir kez daha birlikte çalışacak olan yönetmen ve oyuncunun haberinin duyurulmasının ardından şimdi ise Brad Pitt'in adı Babylon ile birlikte anılıyor.

    Dram türünde olması beklenen Babylon filminin oyuncu kadrosuyla ilgili dedikodular yayılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün La La Land, Easy A, The Help, Birdman gibi filmlerin yıldızı Emma Stone'un Damien Chazelle imzalı Babylon filminde bu kez Brad Pitt'in adı geçiyor. Son olarak Tarantino imzalı Once Upon A Time In Hollywood'da ve Ad Astra isimli bilim kurgu filminde rol alan Pitt'in Babylon'da yer alıp almayacağı bilgisi henüz kesinleşmiş durumda değil. Babylon filminin r-rated, yani 18+ kategorisinde yer alan bir film olması bekleniyor. Ayrıca Damien Chazelle'in hedefinin Babylon'u bugüne kadar çektiği en yüksek bütçeli filmi haline getirmek olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Söylenenler arasında filmin Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar... Hollywood'da filmi gibi kurgusal ve gerçek karakterleri harmanlayabileceği bulunuyor. Filmin yapımcılığını ise Olivia HamiltonMatt Plouffe ve Marc Platt üstleniyor.

    Filmin stüdyosu olması için birçok şirket göz önünde bulunduruluyor. Bilindiği üzere Chazelle'in bir diğer başarılı filmi La La Land için Lionsgate ile anlaşma yapılmıştı. La La Land 14 kategoride Oscar adaylığı almış ve Emma Stone'a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü getirmişti. Şimdilerde Hollywood sineması tamamen live-action ve masal uyarlamalarıyla doldurulduğu için Damien Chazelle, bu filmlerin arasında nefes aldıracak olmasıyla büyük beklenti yaratıyor. Chazelle'in Babylon filminin yanı sıra The Eddy adında bir mini dizi projesi bulunuyor. Paris'te geçecek olan hikaye, bir Fransız gece klubü ile ilgili olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top