Hesabım
    "The Invisible Man" Prodüksiyonu Başlatıldı!

    Leigh Whannel'dan The Invisible Man ile ilgili açıklama geldi.

    Leigh Whannell'ın yönetmen koltuğuna oturduğu uyarlama yapım The Invisible Man'in çekimlerine başlandığı resmi olarak duyuruldu. Yönetmen, duyuruyu sosyal medya üzerinden yaptı. The Invisible Man'in önümüzdeki yıl içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

    The Handmaid's TaleTop of The LakeMad Men gibi yapımların yıldızı Elizabeth Moss; Zamanda Kıvrılma, Sleight, Euphoria gibi yapımlarda karşımıza çıkan Storm Reid; Hidden Figures, Die Hard, Straight Outta Compton gibi yapımlardan hatırladığımız Aldis Hodge; son olarak The Haunting of Hill House dizisiyle akıllara kazınan Oliver Jackson-Cohen gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı The Invisible Man'in çekimlerine başlandığı resmi olarak duyuruldu. Filmin konusu ise şöyle olacak: Cecilia, eski erkek arkadaşının intihar ederek öldüğünü öğrenir. Bu durumda yaşamını yeniden inşa etmeli ve daha iyi hale getirmelidir. Bir süre sonra eski erkek arkadaşının ölümünden şüphe etmeye başlar ve aslında ölmediğini öğrenmesi çok uzun zamanını almayacaktır. Şimdi ise "kaybolan" adamı bulmak için elinden geleni yapması gerekmektedir.

    Bilindiği üzere Universal Pictures Dark Universal isimli bir evren inşa etmeye çalışıyordu ve The Invisible Man de bu evrenin bir parçası olacaktı. Ancak evrenin çökmesi ve başarısız olmasıyla tek başına geliştirilen bir projeye dönüştürülmüştü. The Invisible Man'in en büyük özellikleri arasında hiçbir şekilde bütçe kısıtlamasına gidilmeyeceği, karanlık bir ton yaratmaktan kaçınılmayacağı ve 18+ olacağı yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Leigh Whannell oturuyorken, senaryosunu  Men In BlackBill & Ted's Excellent AdventureSihirbazlar Çetesi 2Charlie'nin Melekleri gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan Ed Solomon kaleme aldı. Daha önce The Invisible Man olması için Johnny Depp ile anlaşma sağlanmış, ancak ardından anlaşma bozulmak durumunda kalınmıştı.

    The Invisible Man'in yurt dışındaki izleyicileriyle 13 Mart 2020 tarihinde buluşması beklenirken, ülkemizde 20 Mart 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top