Hesabım
    Chris Evans'lı "The Red Sea Diving Resort" Fragmanında Kaçışa Tanık Oluyoruz!

    The Red Sea Diving Resort'tan altyazılı fragman yayınlandı.

    Chris Evans ve Haley Bennett'in başrolünde yer aldığı mülteci temalı "The Red Sea Diving Resort" filminden altyazılı fragman paylaşıldı. Gideon Raff yönetmenliğindeki filmin fragmanında Sudan'dan İsrail'e yapılan büyük göçe ve Mossad liderliğindeki tarihi kurtarma operasyonuna tanıklık ediyoruz.

    Son olarak Netflix'te izleyicileriyle buluşacak olmasına karar verilen ve gelmiş geçmiş en önemli kurtarma operasyonlarından birini odağına alan The Red Sea Diving Resort filminin konusu ise şöyle: 1980'li yıllarda Sudan'daki Etiyopyalı Yahudiler İsrail'e göç edecektir. Mossad ajanı Ari Kidron, bu önemli görevin başını çekmektedir. Hikayenin başlangıç tarihi 1970'ler olacaktır. Mossad her zamankinden çok daha farklı bir görev verir. Bu kez kamplara tıkılmış binlerce Etiyopyalı Yahudi'nin kurtarılarak İsrail'e teslim edilmesi esas görev olacaktır. İstihbarat ekibi öncelikle Sudan'da bir köye üs kurar. Bunun için Etiyopyalılar da dahil olmak üzere birkaç insanı görevlendirir. Mossad'ın o dönemde binlerce Etiyopyalı'yı kurtararak ülkesine getirmesiyle tarihi bir olay olarak kabul ediliyor.

    The Red Sea Diving Resort'ta Ari Kidron'a Avengers filmlerinin Captain America'sı başarılı oyuncu Chris Evans hayat veriyor. Evans'a filmde eşlik eden isimler arasında The Magnificent Seven, The Girl In The Train, Music & Lyrics, Marley & Me gibi filmlerden tanıdığımız yetenekli oyuncu Haley Bennett; Broken City, Veronica Mars, Cult, Hand of God gibi yapımlarda karşımıza çıkan Alona Tal; Age of Adaline, Game of Thrones, The Haunting of Hill House gibi yapımların yıldız ismi Michiel Huisman; The Wire, Boardwalk Empire, 12 Years A Slave, When They See Us gibi önemli yapımlarda bulunan Michael Kenneth Williams; Gandhi, Sexy Beast, Schindler's List, War Machine gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Ben Kingsley; Alessandro NivolaGreg Kinnear gibi oyuncular bulunuyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna ise Homeland, Dig, Hatufilm gibi yapımlarla tanıdığımız Gideon Raff oturuyor.

    Tarihi kurtarma operasyonunu konu edinen The Red Sea Diving Resort'un Netflix'teki izleyicileriyle 31 Temmuz tarihinde buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top