Hesabım
    Jennifer Lopez'li "Hustlers"dan Fragman!

    Dram filmi Hustlers'dan fragman paylaşıldı.

    Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı yıldız kadrolu Hustlers'dan fragman paylaşıldı. Lorene Scafaria'nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin fragmanında striptiz klübünde çalışan üç kadının Wall Street'i soyma planlarına tanıklık ediyoruz.

    Gerçek bir hikayeden ilham alınarak hayata geçirilen ve uzun süredir merakla beklenen yıldız kadrolu Hustlers filminin oyuncu kadrosunda son olarak Second Act filmiyle karşımıza çıkan başarılı müzisyen Jennifer Lopez; Crazy Rich Asians ile büyük bir başarı yakalayan Constance Wu; beyaz perde deneyimine ilk kez sahip olacak olan müzisyen Cardi B; Pimp, Scream Queens, Star, Berlin Station gibi yapımlarda karşımıza çıkan Keke Palmer; Lizzo, Usher Raymond, Jon Glaser, Julia Stiles gibi isimler yer alıyor. Dram türündeki Hustlers filmi, sürekli olarak kötü muameleye maruz kalan ve hegemonya altında çalışmak zorunda kalan striptiz klübüde dansçılık yapan üç kadının hikayesini konu ediniyor. Ramona, Destiny ve Diamond bir gün Wall Street'te çalışan müşterilerini soyma kararı alır. Bunun bir çeşit anahtara sahip olarak banka soymak olduğunu düşünür ve harekete geçmeye başlarlar.

    Hustlers filminin yönetmen koltuğuna Seeking a Friend for the End of the World, New Girl, The Meddler gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Lorene Scafaria oturuyor. Scafaria, bilindiği kadarıyla filmin senaryosunu Jessica Pressler'ın 2015 yılında The Cut'ta yayınladığı bir haberden ilham alarak kaleme aldı. Yönetmen film hakkında The Hollywood Reporter'a şu sözleri sarf etmişti: "Film kadına, erkeğe, cinsiyet rollerimize, neye değer verdiğimize, her filmde, dizide, kültürün her bir köşesinde bize değer verdiğimiz şeylerin söylenmesine empati içerisinde bir bakış atıyor. Erkeklere banka hesapları kadar oldukları söylendi. Kadınlara ise yüzlerinin, vücutlarının, güzelliklerinin simetrik olması kadar oldukları söylendi. Bu filmin dayanağı bu.Klübün kuralları, dünyanın kuralları."

    Dram türündeki Hustlers filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top