Hesabım
    "Space Jam 2"nun Yönetmeni Değişti!

    Space Jam 2 ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

    NBA oyuncularını bir kez daha bünyesinde barındıracak olan LeBron James başrollü "Space Jam 2" ile ilgili değişiklikler yaşandı. Bilindiği üzere filmin yönetmenliğini Terence Nance üstlenecekti. Ancak bir farklılık yapılarak yönetmen koltuğu Malcolm D. Lee'ye devredildi.

    Yıllar sonra devam filmi çekilme kararı alınan ve Looney Tunes çizgi film karakterleri ile gerçek dünyayı birleştiren Space Jam'in devam filminde bazı değişikliklere gidildi. Bu değişiklik ise yönetmen tarafında yapıldı. Filmin yönetmen koltuğunda Random Acts of Flyness yapımının yönetmenliğini üstlenen Terence Nance'in yer alacağı açıklanmıştı. Ancak filmle ilgili yönetmenin stüdyodan farklı düşüncelere sahip olması nedeniyle yönetmenlikten ayrılmak zorunda kaldı. Şimdi ise onun yerine geçen için Girls Trip, The Best Man, The Best Man Holiday, Undercover Brother, Night School gibi yapımlarla başarı yakalayan Malcolm D. Lee oldu. Stüdyo, Lee'yi işe alarak düşüncelerine uygun bir tarz yakalamayı hedefliyor.

    Space Jam'in konusu ile ilgili belirli bir detay henüz bulunmuyor. Ancak senaryosu Alfredo Botello, Andrew Dodge, Willie Ebersol ve Justin Lin tarafından geliştiriliyor. 1996 yapımı orijinal filmde, Looney Tunes karakterleri ve NBA oyuncusu Michael Jordan uzaylılara karşı basketbol mücadelesi veriyordu. Şimdi ise çizgi film kahramanlarımızın LeBron James ile birlikte yeni maceralara atılması beklenenler arasında yer alıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda James'in yanı sıra  Star Trek: DiscoveryThe Walking DeadOnce Upon A TimeThe Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green; Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızı Don Cheadle; NBA oyuncuları Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson, WNBA yıldızları olan Phoenix Mercury'den Diana Taurasi ile Los Angeles Sparks'tan Chiney ve Nneka Ogwumike bulunacak.

    Birkaç nesli yetiştiren Looney Tunes karakterlerini yeni nesle de tanıtacak ve sevdirecek olan Space Jam 2 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 16 Temmuz 2021 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top