Hesabım
    Quentin Tarantino, Finalini "Star Trek" İle mi Yapacak?

    Tarantino, kariyerini sonlandıracak olması ile ilgili konuştu.

    Dokuzuncu filmi Once Upon A Time In Hollywood ile uzun süredir gündemde bulunan Quentin Tarantino'nun sinema kariyerinden emekli olacak olmasıyla ilgili açıklama geldi. Tarantino'nun söylediklerine göre Star Trek onun son filmi olabilir. Ancak açıklamasında akıl karıştırıcı farklı detaylar da yer alıyor.

    Brad PittLeonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı, Cannes Film Festivali ana yarışma kategorisinde yer alan ve büyük bir merakla beklenen Once Upon A Time In Hollywood ile gündemdeki yerini koruyan usta yönetmen Quentin Tarantino'dan kariyeriyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Bilindiği üzere yönetmen uzun bir süredir kariyerini onuncu filminin ardından sonlandıracağını söylüyordu. Eğer çekmeyi başarırsa Star Trek filmi Tarantino'nun onuncu filmi olmuş olacak. Ancak Tarantino, sinemadan orijinal bir filmle emekli olmayı planlıyordu. Star Trek'in bir orijinal film olmayacak olması akılları iyice karıştırdı. Cinemablend'e konuşan Tarantino ise kariyeri hakkında şu açıklamayı yaptı: "Eğer ki esas düşünce açık bir kapı bırakmak olsaydı, açık bir kapım çoktan var. Bu 'Ah, Star Trek sayılmaz. Star Trek'i yapabilirim. Ama normalinde bunu bir orijinal yapım ile bitirirdim.' gibi olurdu. Gerçek düşüncem, eğer Star Trek'i gerçekten yapacaksam buna uymalıyım. Bu benim son filmim. Bunun hakkında sağ gösterip sol vuran bir şey olmamalı. Bunu yapıp yapmayacağımı bilmiyorum, ama olabilir."

    Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun geçmiş filmleri arasında Rezervuar KöpekleriZincirsizUcuz RomanThe Hateful EightFrom Dusk Till DawnSoysuzlar Çetesi gibi birçok ödüllü film bulunuyordu. Bu filmleriyle Tarantino iki Oscar ödülü, iki Golden Globe ödülünün sahibi olmuş ve Cannes Film Festivali'nden ödüle layık görülmüştü. Şimdi ise yönetmen bir yandan Once Upon A Time In Hollywood filminin son hazırlıklarını yaparken, diğer yandan Star Trek ile ilgili plan yapmayı sürdürüyor. Eğer Star Trek hayata geçirilebilirse, bilindiği üzere 18+ bir film olacak. Ancak film hakkında başka herhangi bir detaya henüz yer verilmiyor.

    Yönetmenin dokuzuncu filmi Once Upon A Time In Hollywood'un ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top