Hesabım
    Margot Robbie ve Brad Pitt'ten, Titanic Sorgulaması!

    Once Upon A Time In Hollywood röportajında eğlenceli anlar yaşandı.

    Quentin Tarantino imzalı "Once Upon A Time In Hollywood" için basın turları düzenlenmeye başlandı. Bu tur kapsamında röportajlar yapılmaya devam ediyor. Röportajlardan birinde ilgili bir soru gelmesi üzerine, Brad Pitt ve Margot Robbie, Leonardo DiCaprio'yu sorguya çekti. Sorgu konusu ise Titanic oldu.

    Cannes Film Festivali'nin ana yarışma kategorisinde yer alan ve Tarantino'nun dokuzuncu filmi olan Once Upon A Time In Hollywood'un basın turu tüm hızıyla devam ediyor. 26 Temmuz tarihinde Amerika'da vizyona girecek olan film hakkında filmin başrol oyuncuları Margot Robbie, Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio ise röportaj vermeyi sürdürüyor. Bu röportajlardan birinde konu DiCaprio'nun başrolünde yer aldığı Oscarlı film Titanic'e gelince eğlenceli dakikalar yaşandı. Tarihi gemi Titanic'te bilindiği üzere Jack ve Rose birbirine aşık olmuştu. Ancak gemi batarken Jack kendini Rose için feda etmişti. Jack'in Rose'u kurtarma şekli ise günümüze kadar tartışma niteliğini korudu. Rose'un üzerine çıktığı gemi parçasına aslında Jack de sığabilirdi. Bu konuyu Margot Robbie ve Brad Pitt de gelen soruya yönelik olarak gündeme getirmekten çekinmedi. Margot Robbie bunun gündeme geldiğini gördüğünde "Aman tanrım, küçük bir kızken film için ne kadar ağladığımı hatırlıyorum. Modern sinemanın en büyük tartışması bu." sözlerini sarf etti. Pitt ise "Oraya sıkışabilir miydin? Sıkışabilirdin, değil mi?" sözleriyle ortalığı iyice kızıştırmaya çalışmasına rağmen DiCaprio'dan büyük bir yorum alamadı. DiCaprio yalnızca gergin bir şekilde gülerek "Yorum yok." sözlerini sarf etti. 

    Once Upon A Time In Hollywood için hazırlıklar devam ederken birçok kez Tarantino'nun kariyerini bitirecek olması konusu gündeme geldi. Tarantino ise bu röportajlar sırasında kariyerini 10. filmiyle bitireceğini ve bu filmin de büyük bir ihtimalle Star Trek olacağını ifade etti. Tarantino bilindiği kadarıyla kariyerine tiyatro oyunları ve sinema kitapları yazarak devam edecek. Eğer film hayata geçerse 18+ bir yapım olacak.

    Manson tarikatı tarafından katledilen Sharon Tate, oyuncu Rick Dalton ve düblörü Cliff Booth'un üzerinden ilerleyecek olan Once Upon A Time In Hollywood, ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top