Hesabım
    John Cena Başrollü "Playing With Fire"dan Fragman!

    Komedi filmi "Playing With Fire"dan fragman yayınlandı.

    Ünlü WWE yıldızı John Cena'nın oyunculuk kariyerinin bir diğer basamağı olan komedi türündeki "Playing With Fire" filminden fragman yayınlandı. Andy Fickman'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin fragmanında yangınlarla mücadele eden bir itfaiye biriminin başından geçenlere göz atma fırsatı yakalıyoruz.

    Komedi türündeki eğlence dolu Playing With Fire filminin konusu ise şöyle: İtfaiye biriminin başında bulunan Jake Carson ve seçilmiş özel kişilerden oluşan takımı, yangın söndürme konusunda uzmandır. Bu kez görevleri üç kardeşi hızla yayılan bir yangından kurtarmaktır. Fark ederler ki hiçbir yangın söndürme görevi, bundan sonra başlarına gelecekler kadar zorlu değildir. Çünkü yeni görevleri bebek bakıcılığıdır. Çocukların ailelerinin yerlerini bulamadıkları gibi üç uğraşması zor çocukla ilgilenmek zorundadırlar.

    Yangından kurtarılan üç kardeş ile itfaiyecilerin imtihanını hikayesinin odağına alan filmin oyuncu kadrosunda şimdilerde Fast & Furious, The Voyage of Doctor Dolittle gibi önemli yapımlar ile anlaşmaya imza atan John Cena'nın yanı sıra Friends From College, Predator, The Disaster Artist gibi yapımlarda yer alan komedyen Keegan-Michael Key; Moulin Rouge, Spawn, The Pest, Romeo + Juliet gibi yapımlarda karşımıza çıkan John Leguizamo; Deadpool serisinin Negasonic Teenage Warhead'i Brianna Hildebrand; 12 Going 30, Ant-Man, Jurassic World, 27 Dresses, Kidding gibi yapımların başarılı ismi Judy Greer gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Andy Fickman otururken, filmin senaryosunda ilk kez bir senaryo kaleme alan Dan Ewen ile The Christmas Chronicles filminde imzası bulunan, ayrıca The Addams Family, Scoob, Free Guy, Rumble gibi yapımların emanet edildiği Matt Lieberman'ın imzası bulunuyor.

    Eğlenceli komedi filmi Playing With Fire'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 27 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top