Hesabım
    Jacob Tremblay'li Komedi "Uslu Çocuklar"dan Yeni Fragman

    Jacob Tremblay'li komedi filmi "Uslu Çocuklar"dan yeni fragman geldi.

    Çocukları başrolüne alan komedi filmi Uslu Çocuklar'dan yeni bir red band fragman yayınlandı. 18+ yaş sınırlaması bulunan komedi filminden gelen yeni fragmanda, filmin yıldızlarından olan sevilen komedyen Seth Rogen, filmin başrolleri olan minik yıldızları filmin fragmanını izlemek için yaşlarının tutmadığı konusunda uyarıyor. Üçlü arkadaş grubu ise Rogen'ın bütün yetişkin komedilerini izledikleri yönünde cevap veriyorlar.

    Michael Scott karakteriyle yüzleri güldürmeyi başaran sevilen komedi dizisi The Office'in, Kötü Öğretmen, Hello Ladies: The Movie ve "SMILF" gibi dizilerin yapımcısı Gene Stupnitsky'nin yönetmen koltuğuna geçtiği filmde başrolleri; Gizli Dünya ile çıkışını yapan, Wonder, Kabustan Gelen, PredatorThe Book of Henry gibi filmlerin yıldız oyuncusu Jacob Tremblay, The Last Man on Earth, The Goldbergs ve "The Barchelors" gibi yapımlarda karşımıza çıkan Keith L. Williams ve Boardwalk Empire'dan tanıdığımız Brady Noon üstleniyor. Komedi filminin kadrosunda komedyen Rogen'a ek olarak Molly Gordon ve Millie Davis de yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Rogen'la birlikte Evan Goldberg ve James Weaver üstleniyor.

    Filmin konusu; 12 yaşına basan Max, düzenlenen bir partinin ardından nasıl öpüşüldüğünü bilmediğini farkettiği için panik olmaya başlar. Max ve en yakın arkadaşları Thor ile Lucas, bu soruna çözüm bulmak için arayışa gireceklerdir. Üç kafadar Max'in ailesine ait olan ve dokunmalarının yasak olduğu drone'a göz dikecek ve onunla yan komşularını gözetlemeye başlayacaklardır. Ancak hiçbir şey yolunda gitmeyecek ve drone kendini imha edecektir. Yerine yenisini koymaya çalışan Max, Lucas ve Thor başlarına daha da çok dert açmaya devam edecektir...

    Austin'de düzenlenen ve dünyanın çeşitli yerlerinden birçok misafiri ağırlayan South by Southwest Film Festivali'nde 11 Mart tarihinde dünya prömiyerini yapan "Uslu Çocuklar" filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top