Hesabım
    Tim Miller'dan "Terminator: Dark Fate" İle İlgili Yeni Detaylar

    Terminatör: Kara Kader ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

    Terminatör: Mahşer Günü'nden sonrasına izleyicilerini götürecek olan ve aradaki filmleri yok saymayı hedefleyen Terminatör: Kara Kader ile ilgili filmin yönetmeni Tim Miller'dan açıklama geldi. Mackenzie DavisGabriel Luna ve Natalia Reyes gibi isimlerin filme kattığı farklılıklardan söz eden Miller, film vizyona girmeden önce birçok konuyu açıklığa kavuşturdu.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Terminator: Dark Fate ile ilgili Sarah Conor'ı canlandıran Linda Hamilton konuşmuş ve karakterinin saf bir intikam duygusu içerisinde olduğunu belirtmişti. Şimdi ise Deadpool filminin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Tim Miller, filmi hakkında bilgiler paylaştı. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Terminator 2'nun sonunda Sarah'nın yaptıklarından dolayı yeni bir gelecek söz konusu ve bu gelecek hiç olmadığı kadar kötü ve bize yeni karakterler için fırsat tanıyor. Gabriel Skynet gibi olan ama Skynet olmayan bir yerden geliyor. Mackenzie ise Kylie Reese ve Resistance'ın yaptığı bir yerden geliyor. Gabriel'i ilginç olurken aynı zamanda gerçekçi biri olarak tutmaya çalıştım. Silahlarının zamanımıza uygun olduğunu ama süper görsel efektlere dönüşen saçma şeyler olmadığını düşünüyorum. Mackenzie'nin karakteri ile ilgili de aynı şeyi hissediyorum. Orijinal hikayesini çok sevdim. Senaryonun ilk halini yazdığımız dönemde Joe Abercrombie insanlardan biri olmak pahasına gelecekten gelen süper asker ile geldi. Ölen ilk insanlar onlar. İnsanlığı koruyan baskın birlikleri de onlar ve kendini feda etmeye hazır olması bir karakter için oldukça ilginçtir."

    Terminator: Dark Fate filmi, The Terminator ve Terminator 2: Judgement Day'in ardından yaşananları anlatacak. Arada yapılan tüm filmleri yok sayacak ve hayranların beğenmediği bu filmleri telafi etmek amaçlı olacak. Orijinal filmlerde yer alan ve çok sevilen Sarah Conor karakteri bir kez daha karşımızda olacak. Arnold Schwarzenegger ise yine The Terminator olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Orijinal filmlerin yaratıcısı olan James Cameron, filmin yapımcılığını üstlenirken, senaryo kadrosunda David S. Goyer, Justin Rhodes ve Billy Ray yer alıyor.

    Merakla beklenen Terminator: Dark Fate'in ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top