Hesabım
    Daisy Ridley, "Star Wars: The Rise of Skywalker"ın Üzerine Gidilmemesini İstiyor!

    Daisy Ridley'nin izleyicilerden bir ricası var...

    J.J. Abrams'in hayata geçirdiği yeni nesil Star Wars üçlemesinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker vizyona girmek için geri sayıma başlamışken, başrol oyuncularından Daisy Ridley ilginç bir açıklamaya imza attı. Başarılı oyuncu Ridley, sinemaseverlerin Star Wars filmlerine olan tutumu hakkında konuştu.

    Daisy Ridley, Oscar Isaac, John BoyegaDomhnall Gleeson gibi isimleri buluşturan ve Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher gibi usta isimleri son kez bir araya getiren yeni nesil Star Wars üçlemesinin son filmi izleyicileriyle önümüzdeki aylarda buluşacak. Aralık ayında vizyona girecek olan Star Wars: The Rise of Skywalker hakkında başrol oyuncusu Daisy Ridley'den ise bir rica geldi. Bilindiği üzere The Last Jedi filmi, jedi olmayı bir çeşit inanç haline getirip spiritüelleştirmiş ve bu da Star Wars hayranlarının pek hoşlandığı bir öge olmamıştı. The Last Jedi bu durumda hayranları keskin bir şekilde ikiye ayırmıştı. Bir kesim filmi yere göğe sığdıramazken, diğer kesim ise filmi en kötü Star Wars yapımı olarak gördüğünü ifade etmişti. Şimdi ise Daisy Ridley aynı şeyin The Rise of Skywalker'ın başına geleceğini düşündüğü için şu sözleri sarf etti: "İnsanların bakış açılarını ortaya dökmeleri harika bir şey. Ama bu insan yapımı bir şey. İnsanlar bunun üzerinde çok çok iyi çalıştı. Bence acımasız olmayan bir tartışma yapmanın yolları bulunuyor." Ridley ayrıca sosyal medyanın tanrı kompleksli insanlara fazlasıyla katkıda bulunduğundan bahsederek "Çünkü eğer çok takipçiniz varsa ve düşüncelerinizi yazdığınızda çok insan bunu beğendiyse bu durum düşünceleri güçlendiriyor." sözlerini sarf etti.

    Daisy Ridley'nin son Star Wars filmi olarak olan Star Wars: The Rise of Skywalker filminin konusu ise şöyle olacak: Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Star Wars: The Rise of Skywalker filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top