Hesabım
    "Ad Astra" Fragmanında Brad Pitt, Babasına Yazdığı Mektubu Okuyor

    Yıldızlara Doğru'dan yeni bir fragman geldi!

    Başarılı oyuncu Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı bilim kurgu türündeki Ad Astra filminden yeni bir fragman yayınlandı. James Gray'in yönetmenliğini üstlendiği filmin yayınlanan fragmanında, Brad Pitt'in babasına yazdığı mektubu okumasına ve yazdıklarını zihninde canlandırmasına tanıklık ediyoruz.

    The Immigrant, The Lost City of Z, Two Lovers, We Own The Night gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim James Gray'in yönetmeni olduğu ve epik hikayesiyle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Yıldızlara Doğru filminin konusu ise şöyle: Filmde astronot Roy McBride'ın yolculuğunu anlatılıyor. 20 yıl önce uzayda hayat aramak için çıktığı görevde kaybolan babasını galakside aramaya başlayan Roy, kayıp babasını bulmak ve gezegenimizdeki hayatı tehdit eden bir gizemi çözmek için güneş sisteminin dışına yolculuk ediyor. Yolculuğu, insanın varlığının doğasına ve kozmostaki yerimize meydan okuyan sırları ortaya çıkarıyor. Filmin oyuncu kadrosunda  Soysuzlar ÇetesiHayat AğacıKazanma SanatıDünya Savaşı Z12 Yıllık EsaretFuryThe Big ShortMüttefik gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Once Upon A Time In Hollywood ile yakın zamanda izleyici karşısına çıkacak olan Brad Pitt; No Country For Old Men, Homesman, The Fugitive, Men In Black gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Tommy Lee Jones; Lord of The Rings serisi ve The Leftovers dizisinin başarılı oyuncusu Liv Tyler; Açlık Oyunları serisi, Pride & Prejudice gibi birçok önemli yapımda rol alan usta isim Donald Sutherland; John OrtizRuth Negga gibi isimler yer alıyor.

    Bilindiği üzere filmin yönetmen ve senaristi olan James Gray, Ad Astra'nın senaryosunu kaleme alırken 1940'lı yıllarda Stagg Field'da var olan nükleer reaktör araştırmasından ilham aldı. Bazıları bu reaktörün çok tehlikeli ve durdurulamaz bir felakete neden olacağını düşünüyordu. Bu felaket ise bilimin kontrolden çıkması olarak tanımlanıyordu.

    Bilim kurgu türündeki Ad Astra filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top