Hesabım
    "O Bölüm 2"den Gelen Son Fragman Ödünüzü Koparacak!

    "O Bölüm 2"den gelen son fragman bir hayli korkutucu!

    Devam filmi O Bölüm 2'den vizyon öncesi son fragman yayınlandı. Filmin San Diego Comic-Con panelinde açıklandığı üzere 4.500 galon sahte kanın kullanıldığı korku filminden gelen son fragmanda, ürkütücü palyaço Pennywise'ın yeniden dehşet saçmaya başladığını görüyoruz.

    Usta korku yazarı Stephen King'in romanından uyarlanan serinin 2. filmi olan "O Bölüm 2"de Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıya gelecek. Ancak yıllar sonra bir araya gelen ekibin birbirlerini yeniden tanımaları da zor bir aşama olacak. Artık evli bir adam olan Bill ve sevgilisinden şiddet gören Beverly başta olmak üzere, tanıştıklarından bambaşka hayatlar yaşayan eski arkadaşlar, bir kez daha el ele vermek zorunda kalacak...

    Merakla beklenen devam filminin başrollerinde de iddialı isimler var. En son olarak X-Men: Dark Phoenix'te karşımıza çıkan, Zero Dark Thirty ve Duyguların Rengi filmlerindeki performansıyla 2 kere Oscar adaylığı kazanan ve ilk filmdeki Beverly karakterine hayat verecek olan Jessica Chastain; X-Men filmlerinin Professor Charles Xavier'ı olarak tanınan ve ilk filmdeki Bill karakterine hayat verecek olan BAFTA ödüllü yakışıklı oyuncu James McAvoy; çocukların kaybolmasına neden olan Pennywise yaratığını canlandıran Bill Skarsgard; Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen ve Richie rolünde izleyeceğimiz Bill Hader; Adrian isimli bir karaktere hayat verecek olan başarılı Fransız oyuncu ve yönetmen Xavier Dolan; bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız ve Eddie olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan James Ransone ve Ben olarak izleyeceğimiz Jay Ryan gibi isimler yer alıyor.

    Kadrodaki yıldız isimlere Bill'in eşi olarak "The Son" ile hatırlanan Jess Weixler, zorba ve psikopat bir ergen olan Henry Bowers'ın yetişkin versiyonu olarak Altered Carbon ile ünlenen Teach Grant'in eşlik edeceği filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha, Mama ile adını duyuran başarılı yönetmen Andy Muschietti oturuyor. Yönetmenin geçtiğimiz günlerde Den of Geek'e verdiği röportajda Pennywise'ın kökenine dair bir film hakkında fikirleri olduğunu da belirtelim.

    Merakla beklenen devam filmi 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarımızda seyircileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top