Hesabım
    "Jay and Silent Bob Reboot'tan Kırmızı Bantlı Fragman!

    Jay and Silent Bob Reboot'tan ilk fragman geldi!

    Komedi türündeki devam niteliğinde denilebilecek "Jay and Silent Bob Reboot" filminden ilk fragman paylaşıldı. Kevin Smith'in yönetmenliğindeki filmin fragmanında The Clerks ile başlayan eğlenceli maceranın yıllar sonra da tam gaz devam ettiğine tanıklık ediyoruz.

    18 Temmuz tarihinde başlayan ve her yıl düzenlenen San Diego Comic-Con etkinliğinde Jay and Silent Bob Reboot filminin ilk fragmanı seyircilerle buluştu. Yıllar sonra yeniden dönüş yapan Silent Bob ve Jay ikilisinin yeni maceralara yelken açtıklarını görüyoruz. Yeni filmde bu kez Jay ve Silent Bob, Hollywood'da Bluntman and Chronic isimli filmin yeniden çekileceğini öğrenir. Ancak bu film aslında onlarla ilgilidir. Bu durumda Jay ve Silent Bob'un filmin çekimlerini durdurmak için mücadele vermesi gerekmektedir. Filmin çekimini durdurmak için ülkenin öbür ucundan Hollywood'a seyahat etmeleri gerekir. Bilindiği üzere filmin yönetmenliğini ve senaristliğini, serinin tüm filmlerinin de başrolünde yer alan Kevin Smith üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise iki kafadar Smith ve Jason Mewes'in yanı sıra Marvel'ın yıldız ismi olan ve şimdilerde Thor'un dördüncü filmi için anlaşmaya imza atan Chris Hemsworth; önceki filmlerde de yer alan Shannon Elizabeth ve Rosario Dawson; The Flash dizisinin yıldızı Grant Gustin; Supergirl'ün başarılı ismi Melissa Benoist; Justin Long, Joe Manganiello, Harley Quinn SmithDavid Dastmalchian gibi birçok isim yer alıyor.

    Bilindiği üzere Jay ve Silent Bob ikilisi 1994 yapımı The Clerks filmiyle hayatımıza girmiş ve MallratsChasing AmyDogmaJay and Silent Bob Strike BackClerks II gibi filmlerle defalarca karşımıza çıkmışlardı. Film, Amerika'da seçkin sinemalarda 20 Kasım'da gösterime girecek. Gösterime girmesinin ardından Smith ve Mewes, Roadshow isimli bir tura başlayacak. Ayrıca filmle ilgili başka detayların da San Diego Comic-Con etkinliği sırasında bu hafta içerisinde verilmesi beklenenler arasında yer alıyor. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top