Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood" Klibinde Kurt Russell ve Leonardo DiCaprio Tartışması!

    Once Upon A Time In Hollywood'dan yeni bir klip paylaşıldı.

    Quentin Tarantino'nun emekliliğe bir adım kala çektiği "Once Upon A Time In Hollywood" filminden yeni bir klip paylaşıldı. Brad PittLeonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin başrolünü paylaştığı filmin klibinde Kurt Russell'ın canlandırdığı Randy karakteriyle, DiCaprio'nun hayat verdiği Rick Dalton'ın bir konu üzerinde tartıştığını görüyoruz.

    Cannes Film Festivali'nin yarışma kategorisinde yer alan Once Upon A Time In Hollywood'dan ilk kez bir klip yayınlandı. Klip, filmin yurt dışında vizyona girmesinden yalnızca bir hafta önce sinemaseverlerle paylaşılmış oldu. Once Upon A Time In Hollywood, izleyicilerini 1969 yılının Hollywood'una götürüyor. Filmde, Rick Dalton televizyondaki çeşitli projelerde çalışan, ama artık sinema sektörüne atılmak isteyen biridir. Cliff ise Rick'in dublörü olarak onu destekliyordur. Ayrıca kapı komşuları olan Sharon Tate'in yakaladığı başarıyı gördükçe de teşvik oluyorlardır. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir... Bilindiği üzere Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, hamilelik döneminde Manson tarikatı tarafından acımasızca öldürülmüştü.

    James MarsdenJames RemarTim RothMichael Madsen ve Danny Strong gibi isimlerin kurguda çıkarıldığı söylenilen Once Upon A Time In Hollywood'un oyuncu kadrosunda Pitt, DiCaprio, Robbie ve Russell'ın yanı sıra Timothy OlyphantMargaret QualleyDakota FanningAl PacinoLuke PerryDamian LewisDamon HerrimanEmile HirschBruce Dern, Maya Hawke, Austin Butler, Emile Hirsch gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere Burt Reynolds, Once Upon A Time In Hollywood'da Manson ailesinin filmini çekmek isteyen yönetmen olarak tanınan George Spahn'a hayat verecekti. Ancak Tarantino'nun açıklamasına göre Reynolds, filmin senaryosunun okumasının hemen ardından hayatını kaybetti. Onun yerine The Hateful Eight'in de yıldızı olan Bruce Dern bu rol için anlaşma imzaladı.

    Once Upon A Time In Hollywood'un ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. Tarantino'nun Once Upon A Time In Hollywood'u izlemeden önce görmeniz gereken film önerileri için ise buraya tıklayın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top