Hesabım
    IT'in Yönetmeni Andy Muschietti, "The Howling"i Uyarlayabilir!

    Andy Muschietti, aklındaki bir proje hakkında konuştu.

    IT: Chapter 2 filminin vizyona girmesinden önce hazırlıklarını sürdüren başarılı yönetmen Andy Muschietti, katıldığı San Diego Comic-Con'da gelecekte gerçekleştirebileceği projelerinden bahsetti. Warner Bros'un ScareDiego etkinliğinde konuşan Muschietti, The Howling filmini yeniden çekmek istediğinden söz etti.

    Mama ve IT filmleriyle büyük bir başarıya imza atan korku filmi yönetmeni Andy Muschietti, aklındaki bir proje hakkında konuştu. Geçtiğimiz gün start veren San Diego Comic-Con'un ScareDiego etkinliğinde açıklama yapan Muschietti, 1981 yapımı The Howling'i yeniden çekmek istediğini belirtti. Bilindiği üzere The Howling, modern insanın yabancılaşması üzerinden kendini gerçekleştiren bir filmdi. Topluma karşı kendilerini kapatmış insanların kaçtığı bir orman ve bu insanları birbirine bağlayan gizemleri anlatan The Howling'in yönetmenliğini Joe Dante üstleniyordu. Filmde bir televizyon muhabiri kadın, bir seri katil yüzünden ölümden dönmesinin ardından dağın tepesinde bulunan bir yere gönderilir. Ancak burada yaşayanların kurtadam olduğu ortaya çıkınca işler çok daha ilginç hale gelecektir. The Howling, dönemi için kült filmler kategorisinde kabul ediliyor. ScareDiego etkinliği sırasında bu açıklamayı yapan Muschietti'nin yanında bulunan ve It: Chapter 2'da rol alan Bill Hader da desteğini belirtti.

    X-Men: Dark Phoenix'te karşımıza çıkan, Zero Dark Thirty ve Duyguların Rengi filmlerindeki performansıyla 2 kere Oscar adaylığı kazanan ve ilk filmdeki Beverly karakterine hayat verecek olan Jessica Chastain; X-Men filmlerinin Professor Charles Xavier'ı olarak tanınan ve ilk filmdeki Bill karakterine hayat verecek olan BAFTA ödüllü yakışıklı oyuncu James McAvoy; çocukların kaybolmasına neden olan Pennywise yaratığını canlandıran Bill Skarsgard; Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen ve Richie rolünde izleyeceğimiz Bill Hader; Adrian isimli bir karaktere hayat verecek olan başarılı Fransız oyuncu ve yönetmen Xavier Dolan; bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız ve Eddie olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan James Ransone ve Ben olarak izleyeceğimiz Jay Ryan gibi isimlerin yer aldığı Andy Muschietti imzalı IT: Chapter 2 ile Pennywise'ın hikayesi sona erecek. İlk filmdeki çocukların 17 yıl sonraki hallerini göreceğimiz film, ülkemizde 13 Eylül 2019'da sinemalarda gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top