Hesabım
    Ari Aster İmzalı "Ritüel" Videoları İlk Kez Beyazperde'de!

    Midsommar'dan yeni teaserlar paylaşıldı.

    Hereditary'nin ardından büyük bir başarı yakalayan Ari Aster'in yönetmenliğini üstlendiği "Ritüel" filminin yeni teaserları ilk kez Beyazperde.com'da! Orijinal adıyla Midsommar, izleyicilerine görsel bir şölen sunmak için son hazırlıklarını tamamlamak üzere.

    Florence PughJack Reynor ve Will Poulter'ın başrolünü paylaştığı korku türündeki Midsommar'dan yeni teaserlar geldi. Işıltılı ve güneşli bir korku filmi olması beklenen Midsommar, geçtiğimiz günlerde İKSV Galaları altında ilk kez izleyicileriyle buluşmuştu. Yurt dışındaki ve ülkemizdeki izleyicilerinden tam not alan Ari Aster imzalı Midsommar'ın konusu ise şöyle: Ritüel, genç bir kadının ve onun erkek arkadaşının İsveç'te yerel bir pagan kültürünün avı haline gelene kadar geçirdikleri yolculuğu anlatıyor. Kill List tarzı olan yapımda bir grup arkadaş İsveç'e giderek bir bahar festivaline katılır. Ancak festival hiç de düşündükleri gibi çıkmayacaktır.

    Dani ve Christian ayrılmanın eşiğinde olan Amerikalı bir çifttir. Ama bir aile travması onları bir arada tutuyordur. Dani yaşadığı bu acı dolu olayın ardından Christian ve arkadaşlarının gideceği bir festivale davet edilir. İsveç'te olan bu festival bir ömür süresinde yalnızca bir kez gerçekleştiriliyordur. Başlarda son derece güneşli, eğlenceli ve ilginç gibi görünen bu festival, garip köylülerin gittikçe daha garipleşen davranışları ve rahatsız edicilikleri nedeniyle bir kabusa dönüşür. Yaz gündönümünün güneş ışıklarının altında gerçekleşen kutlama bir tarikatın gizli hedeflerine alet olmaya başlayan gençler için ölümcül bir hal alacaktır...

    Eski bir inanç şekli olan pagan kültürünü korku ögeleriyle buluşturan Midsommar, şimdiden izlemeniz gereken korku filmleri listelerindeki yerini almış durumda gibi görünüyor. ClimaxEight GradeMid90'sA Prayer Before DawnHot Summer NightsHow To Talk To Girls At PartiesFirst ReformedThe Disaster ArtistIt Comes At Night gibi son dönemin ses getiren bağımsız ve başarılı filmleri bünyesinde bulunduran A24'ten çıkan korku filmi Midsommar'ın, ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Temmuz tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top