Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw"dan Yeni Poster Var!

    "Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw" filminden yeni bir poster yayınlandı.

    Dwayne Johnson ve Jason Statham'in başrollü Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'dan yeni bir poster yayınlandı. Hollywood'un en sevilen yıldızlarından Dwayne Johnson ve yakışıklı oyuncu Jason Statham'ın bu kez birlikte çalışacağı spin-off filminin yeni posterinde de iki ünlü oyuncuyu yan yana görüyoruz. 

    Merakla beklenen spin-off filminin kadrosu da bir hayli zengin. Thor serisi, ödüllü dizi LutherThe Wire dizisi, ve Star Trek: Sonsuzluk gibi yapımlarda izlediğimiz Altın Küre ödüllü Idris Elba filmin kötü adamı olarak karşımıza çıkarken, “Deadpool 2”de karşımıza çıkan Eddie Marsan, “The Crown” dizisinin Emmy adayı yıldızı Vanessa Kirby ve “Tam Gaz”dan tanıdığımız Eiza González de filmin kadrosunda yer alıyor. The Hashtag Show'un yaydığı dedikodulara göre, filmde ikinci bir kötü karakter yer alıyor. Bu karakteri canlandıran kişi olarak ise Matrix serisi, Bill & Ted serisi ve John Wick serisinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves'in adı geçiyor. 

    Filmin konusu; Cüsseli kanun adamı Hobbs Amerikan Diplomatik Güvenlik Hizmeti'ne son derece sadık biridir. Shaw ise kanun tanımayan eski bir İngiliz askeri operasyon üyesidir. Bilindiği üzere Hobbs ve Shaw karakterleri Fast and Furious 7 filminde ilk kez bir araya geldiklerinde birbirlerinin işini bitirmeye çalışmış ve yalnızca yumrukları konuşmuştu. Ancak filmin kötü kahramanı olan siber-genetik hileleriyle geliştirilen anarşist Brixton ortaya çıktığı zaman, ikilimiz işbirliği yapmak zorunda kalacaktır. İnsanlığı bir çeşit biyolojik tehdit altında bırakan Brixton, insanlığı sonsuza kadar değiştirmek istiyordur. Bu büyük mücadelede Hobbs ve Shaw'a yardım edecek isim ise bir M16 ajanı ve Shaw'ın kız kardeşi olan Hattie Shaw olacaktır...

    Bol yıldızlı filmin yönetmenliğini “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch üstleniyor. Senaryosuna ise serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan imza atıyor.

    Merakla beklenen film ülkemizde 2 Ağustos 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top