Hesabım
    "Cadılar Bayramı" Serisinden İki Yeni Film Gelecek

    "Cadılar Bayramı" filminden yeni filmler geleceği açıklandı.

    Cadılar Bayramı serisi henüz bitmedi. Aslında, daha yeni başlıyor. Yeni "Cadılar Bayramı" filmiyle bir kez daha Michael Myers karakterinin beyaz perde yolculuğu başlamıştı. 2018 yılında gösterime giren film, eleştirmenlerin beğenisi de kazanmayı başarmıştı. David Gordon Green'in yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Jeff Fradley ve Danny McBride ile birlikte yazdığı filmde serinin ikonik Laurie'si olarak Jamie Lee Curtis de geri dönmüştü. Filmin kazandığı başarının ardından, devam filminin çekileceği resmi olarak duyurulmuştu. "Cadılar Bayramı" dünya çapında 250 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Böylece korkunun bir türü olan slasher filmleri kategorisinde en yüksek gişe hasılatını yapan film ünvanına kavuştu.

    Universal bugün yaptığı açıklamada serinin bir diğer iki filminin daha seyirci karşısına çıkacağını duyurdu. Orijinal Halloween yönetmeni John Carpenter’ın Twitter üzerinden paylaştığı tanıtım videosuna göre, gelecek filmler 2020 ve 2021 yıllarında vizyona girecek. "Halloween Kills" adını taşıyacak olan birinci devam filmi 16 Ekim 2020'de, "Halloween Ends" isimli ikinci devam filmi ise 15 Ekim 2021'de seyirci karşısına çıkacak.

    Devam filminde Jamie Lee Curtis'e eşlik edecek isimler arasında Judy Greer ve Andi Matichak'ın da yer alması bekleniyor. Greer filmde Laurie Strode'un kızını ve Matichak ise torununu canlandırıyordu. Söylenenlere göre ilk filmin de yönetmeni olan David Gordon Green ve McBride, ikinci film için bir senaryo hazırlamış bulunuyor. Ayrıca David Gordon Green gelecek olan iki filmin de yönetmen koltuğuna oturacak. Jason Blum'un yanı sıra filmin yapımcıları arasında Malek Akkad ve Bill Block yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top