Hesabım
    Margot Robbie Hiçbir "Star Wars" Filmini İzlememiş!

    Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie "Star Wars" serisini hiç izlemediğini açıkladı.

    Oscar adayı Margot Robbie hiçbir Star Wars filmini izlemediğini açıkladı. Güzel oyuncu MTV'e verdiği röportajda, Bir Zamanlar... Hollywood'da filmindeki rol arkadaşlarıyla birlikte izlemediği klasik filmleri açıkladı. Usta oyuncular Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio ile birlikte açıklamalarda bulunan oyuncu, serinin hiçbir filmini görmediğini söyledi.

    Ben, Tonya filmindeki performansı ile Oscar adaylığı kazanan güzel yıldız yaptığı açıklamada; "Şimdiye dek hiçbir Star Wars filmini izlemedim. Şimdi de insanları sinir ettiği için özellikle izlemiyorum. Herkes; 'Gerçekten mi? Bir tanesini bile mi izlemedin? Nasıl izlemezsin?' diye soruyor. Bu durumu ne kadar daha devam ettirebileceğimi görmek istiyorum." dedi. Kısacası, güzel yıldızın yakın zamanda bilim kurgunun kült serisine göz atmak gibi bir niyeti yok.

    İzlemedikleri klasik filmleri açıklayan yıldız oyunculardan Pitt ve Robbie, DiCaprio'yu hayal kırıklığına uğratarak beyaz perde klasiği Rüzgar Gibi Geçti'yi izlemediklerini itiraf ederken, Robbie de DiCaprio ya da Pitt’in Neşeli Günler’i görmediğini öğrenince şaşkınlığa uğradı.

    DiCaprio, Robbie’nin sinema bilgisindeki kör noktalarının çoktan farkındaydı, ancak 2013 yapımı Para Avcısı'nda birlikte boy gösteren ikiliden Robbie belli bir filmi görmediğini itiraf ettiğinde, DiCaprio prodüksiyon boyunca sürekli olarak Robbie'e öğütler vermeye başlamıştı. "'Para Avcısı'nı çekerken ne zaman bir filmi izlemediğimi söylesem bana sinirlendiğini hatırlıyorum. 'Yurttaş Kane'i nasıl izlemedin? Bu endüstride çalışıp da Yurttaş Kane'i nasıl izlememiş olabilirsin?' diye soruyordun. Ben de '“Ben bu sektöre yeni geldim. Tüm bu filmleri izlemek için senin daha fazla zamanın vardı.' diyordum. Sonra eve gittim ve 'Yurttaş Kane'le birlikte bana izlememi söylediği tüm filmleri izledim." diye Robbie, DiCaprio'nun sinema kültürü konusunda ne kadar etki ettiğini de göstermiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top