Hesabım
    Chadwick Boseman’lı “21 Bridges”tan Yeni Fragman

    Chadwick Boseman başrollü polisiye "21 Bridges"tan yeni fragman geldi.

    Chadwick Boseman başrollü suç ve gerilim filmi 21 Bridges'tan yeni fragman geldi. Marvel Sinematik Evreni’nin en başarılı filmlerinden biri olarak gösterilen Black Panther'ın T'challa'sı olarak uluslararası üne kavuşan Chadwick Boseman'ın bir polis dedektifine hayat verdiği "21 Bridges"tan yeni fragman, San Diego Comic-Con aracılığıyla seyircilerin karşısına çıktı.

    Filmin konusu; Güç durumdaki bir New York Polis Departmanı dedektifi olan Andre Davis, polis katili bir adam için şehir çapında bir insan avı başlatılınca muazzam ve beklenmedik bir komplonun ortasına itilir. Dedektif bir süre sonra polis meslektaşlarını bir suç imparatorluğu ile ilişkilendiren bir komployu açığa çıkarmaya başlar. Saatler ilerledikçe kimi takip ettiği ve onu kimin takip ettiği belirsizleşmeye başlar. Arama yoğunlaştığında katilin Manhattan’dan kaçmasını engellemek için en uç önlemler alınır. Yetkililer adaya giriş çıkışları engellemek için 21 köprüyü de kapatır. İkonik Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesilir...

    Zengin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü usta oyuncu J.K. Simmons ve Altın Küre adaylığı bulunan güzel yıldız Sienna Miller'ın da yer aldığı filmde Waco” dizisinin yıldızı Taylor Kitsch, “If Beale Street Could Talk” ile yıldızı parlayan Stephan James, HBO yapımı “The Deuce”un Dorothy’si Jamie NeumannKeith DavidGary CarrVictoria Cartagena ve Toby Hemingway gibi isimler boy gösteriyor.

    Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ise “Luther”, “Game of Thrones” ve “Penny Dreadful” gibi önemli dizilerde yönetmenlik yapmış olan Brian Kirk üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Adam Mervis ve Matthew Michael Carnahan'ın imzası bulunuyor.

    “21 Bridges” ülkemizde 27 Eylül tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top