Hesabım
    Yeni Blade'imiz Mahershala Ali Olacak!

    Marvel'ın 4. Aşama filmlerinden olan "Blade" yeniden uyarlamasında başrol Mahershala Ali'nin!

    Marvel'ın yeni Blade'i ünlü oyuncu Mahershala Ali olacak. San Diego Comic-Con 2019 gerçekleşirken, Marvel Sinematik Evreni hakkında bir çok haberin çıkması da beklenenler arasında yer alıyordu. Yaklaşan çeşitli filmler ve diziler hakkında yeni bir şeyler duyabilmeyi bekleyen hayranlar umduklarından da fazlasını buldular.

    Gelen haberlerin arasında, Marvel'in daha önce Wesley Snipes tarafından canlandırılan karakteri yeniden yaratacağı bir Blade yeniden uyarlaması da yer alıyor. Yarı vampir yarı insan kurgusal karakter bir kez daha beyaz perdede seyircileri ile buluşacak. Peki Marvel'ın yeni "Blade"inde başrolü kim canlandıracak dersiniz? Ay Işığı filmindeki performasıyla Oscar ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Mahershala Ali!

    Marvel patronu Kevin Feige, Ali'nin Yeşil Rehber filmindeki rolüyle Oscar'ı kazanmasının ardından Marvel ile iletişime geçtiğini söyledi. Ali'nin Blade karakterini canlandırmak konusunda istekli olduğunu söyleyen Feige, çalışmaların hemen başladığını dile getirdi.

    "Blade" filmi Ali'nin ilk kez Marvel’la ilişkili bir projede ortaya çıkışı olmayacak. Netflix'te yayınlanan Luke Cage serisinin hayranları, onu Marvel serisinin ilk sezonunda kötü adamlardan biri olarak tanıyabilir. Ali sevilen dizide Cornell “Cottonmouth” Stokes rolünü üstlendi.

    45 yaşındaki başarılı oyuncu aslında son yıllarda tanınmaya başladı. Ali, geçtiğimiz birkaç yıl boyunca arka arkaya boy gösterdiği filmler sayesinde adından söz ettirdiği Akademi Ödülleri zaferleriyle tanındı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top