Hesabım
    Marvel Filmi "Shang-Chi"nin Başrolü Simu Liu!

    Marvel'ın ilk Asyalı süper kahraman filmi "Shang-Chi"nin başrolü Simu Liu olacak.

    Shang-Chi'nin Çin kökenli başrolü Simu Liu olacak. Marvel'ın ilk Asyalı süper kahraman filminin başrolü San Diego Comic Con'da açıklandı. Short Term 12I Am Not A HipsterThe Glass Castle gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Destin Daniel Cretton'ın yönetmenliğini üstleneceği süper kahraman filminin başrolü Simu Liu'yu The Expanse ve Taken dizilerinden hatırlayabiliriz.

    The Master of Kung Fu olarak da bilinen Shang-Chi, babası tarafından bir suikastçi olması üzere çocukluğundan itibaren yetiştirilmiştir. Shang-Chi'nin babası ise ölümsüz bir büyücüdür. Shang-Chi yalnızca sıradan bir suikastçi olmamakla birlikte simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir...

    Enter The Dragon'un yarattığı furyadan ilham alarak ilk kez 1973 yılında, Special Marvel Edition #15 çizgi romanı ile Marvel evrenine giren Shang-Chi'nin solo filmi için  Wonder Woman 1984Jean Claude Van JohnsonCehennem Melekleri serisi, Zombieland: Double Trap gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Çinli-Amerikalı senarist Dave Callaham kalem sallıyor. Merakla beklenen filmin çekimleri Avustralya'da gerçekleşecek. 

    Tam ismi "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" olacak olan film 12 Şubat 2021 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top