Hesabım
    Natalie Portman Yeni Thor Olarak Karşımıza Çıkacak

    Natalie Portman'ın yeni devam filminde dişi Thor olacağı açıklandı.

    Yeni Thor'umuz Natalie Portman olacak. Bilindiği üzere San Diego Comic Con'da gerçekleşen Marvel panelinde şok niteliğinde haberler gelmeye devam ediyor. Thor serisinin yeni devam halkası "Thor: Love and Thunder"da Natalie Portman bir kez daha seriye geri dönüyor. Marvel Sinematik Evreni'nin bilim kadını Jane Foster olarak tanıdığımız Oscar ödüllü güzel oyuncu, yeni devam filminde karşımıza dişi Thor olarak çıkacak.

    Portman'ın seriye geri dönüşü hayranlar için büyük bir sürpriz oldu. Söylentilere göre, Marvel serinin 2. filmi Thor: Karanlık Dünya filminin yönetmeni Patty Jenkins ile yollarını ayırdığında Oscar ödüllü güzel oyuncuyla da anlaşmazlık yaşamıştı. Thor: Ragnarok'ta Foster’ın Thor’la olan ayrılışı bir cümle ile açıklanmıştı. Görünen o ki sorunlar nihayet çözülmüş. Portman şimdi, Asgardlıların dünyasına büyük bir şekilde geri dönecek.

    "Thor: Ragnarok"un yönetmeni Taika Waititi SDCC panelinde 4. Thor filminde, çizgi roman yazarı Jason Aaron’un büyük beğeni toplayan 2014 basımı çizgi romanı Goddess of Thunder'ın uyarlayacağını söyledi. Çizgi roman, Thor'un kendisini değersiz bulmasından ve statüsünü bırakmasından sonra kanserden kurtulmuş olan Foster'ın Mjolnir'i almasını anlatıyordu.

    Tabii ki, Marvel Sinematik Evreni'nde Mjörnil Hela'nın yok etmesinden sonra ortadan kalkmıştı. Ancak Avengers: Endgame ile birlikte zaman yolculuğu sayesinde geri dönmüştü.

    Bir başka önemli karakter haberi ise Tessa Thompson'dan geldi. Thompson, Valkyrie'nin gerçekten LGBTQ olduğunu doğruladı. Savaşçının Asgard'ın yeni hükümdarı olarak yükseleceğini, “Yeni kral olarak kraliçesini bulması gerektiğini” söyledi. Marvel yöneticileri, bir süredir LGBTQ kahramanı tanıtma istekleri konusunda açıklar. Aslında, perdede görünmemesine rağmen, Thompson her zaman karakterinin eşcinsel olduğunu söyledi. Söylentiler, The Eternals'ın ana karakterlerden birinin de eşcinsel olacağı yönünde...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top