Hesabım
    Black Widow'un Consept Art Görselinde Taskmaster Var!

    Black Widow'dan consept art görseli yayınlandı.

    San Diego Comic-Con etkinliği hızını kaybetmeden devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresiyle ilgili birçok bilgi edindiğimiz Comic-Con'da Black Widow ile ilgili de birçok bilgi paylaşıldı. Bunlardan biri de Marvel filmlerinin görsel efekt direktörü Andy Park tarafından paylaşıldı. Paylaşımda Black Widow ve düşmanıyla ilgili bir consept art görseli yer alıyordu.

    KGB ajanı olarak yetiştirilen Natasha Romanoff'un geçmişte kalan hikayesinin anlatılacağı Black Widow filminden önemli bilgilerin yer aldığı bir görsel paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni'nde Captain Marvel, Thor: Ragnarok, Ant-Man & The Wasp gibi yapımların görsel efekt direktörlüğünü yapan Andy Park tarafından yapılan paylaşımda, Black Widow ve düşmanı Taskmaster'ın consept art olarak tasarlanan görselini görme imkanı yakalıyoruz. Görselin, San Diego Comic-Con sırasında yayınlandığı da bilinenler arasında yer alıyor. Paylaşım ile birlikte Taskmaster karakterinin filmde yer alacağını öğreniyoruz. Ancak bu kötü karaktere kimin hayat vereceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    Bilindiği üzere Taskmaster Marvel çizgi romanlarının taklitçisi olarak tanınıyor. Küçük yaşlarından itibaren başkalarının fiziksel yeteneklerini birebir kopyalayabildiğini fark eden Taskmaster, ilerleyen yaşlarında bu yeteneğini daha da ilerletir. Bir süre sonra Shield'a katılıp ajan olan Tony, bir görevi sırasında bir bilim insanını vurmak zorunda kalır. Ancak bilim insanı ölümünden önce ona Nazi deneyleri sırasında geliştirilen bir süper asker serumu verir. Tony bu serumu kendi üzerinde kullanır, ancak bu durum onun karısını ve eski yaşamını unutmasına neden olacaktır. Shield, onu kendi amaçları için kullanmaya çalışır, ancak Tony gittikçe daha kötü birine dönüşecektir.

    Geçtiğimiz haftalarda David Harbour bir açıklama yaparak Black Widow'da The Thing'i canlandırmayacağını belirtmişti. Şimdi ise Alexi isimli bir karaktere hayat vereceği belirtildi. Marvel'da Alexi adına sahip olan Red Guardian isimli bir karakterin olduğu biliniyor. Sovyet Rusya'da üzerinde deneyler yapılan Alexi'nin Natasha Romanoff ile evlendiği çizgi romanlarda yer alıyor. Florence Pugh'ın canlandıracağı karakter ise Yelena Belova olacak. Red Room Academy tarafından eğitilen Yelena, Black Widow'un rakibi olarak tanınıyor. Ama aynı zamanda Yelena'nın bir dönem boyunca Natasha'nın kardeşi gibi olduğu da biliniyor. Filmin oyuncu kadrosunda başrolde Scarlett Johansson'ın olmasının yanı sıra Malena rolüyle Rachel Weisz ve Mason rolüyle O-T Fagbenle bulunuyor.

    Yönetmenliğini Cate Shortland'in üstlendiği Black Widow filminin 1 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top