Hesabım
    Ahmet Atalay İmzalı Kısa Film "The Cure"dan Teaser!

    The Cure filminden teaser paylaşıldı.

    Mission Impossible Yansımalar filmi ile olan ortak çalışmasıyla tanıdığımız Ahmet Atalay, yeni bir kısa film projesine imza attı. The Cure ismini alan aksiyon türündeki kısa filmden ilk teaser ise izleyicilerle paylaşıldı. Yüksek bütçeli olarak görünen filmin fragmanında aksiyonun dozunun tavan yapmasına tanıklık ediyoruz.

    Yüksek bütçeli bir aksiyon filmi gibi görünen ancak 15.000$ gibi bir bütçeyle hayata geçirilen kısa film The Cure'dan teaser yayınlandı. Teaser'da The Cure adı verilen ve önemli olduğun bilinen bir şeyin peşinden büyük bir kovalamaca ve çatışmanın gerçekleştirildiğini görüyoruz. The Cure filminin bitirilme süreci tam iki yıl sürdü. Açıklananlara göre film, gelecek hafta içerisinde prömiyerini gerçekleştirecek. Bunun ardından ise dünya çapındaki çeşitli önemli festivallerde yarışmak üzere gönderilecek.

    Filmin yönetmeni Ahmet Atalay, daha önce Mission Impossible Yansımalar filmi için yaptığı bir çalışmayla gündeme gelmişti. Tom Cruise başrollü devam filminin fragmanı Ahmet Atalay'ın çalıştığı ve Los Angeles'ta bulunan Ant Farm isimli firmanın kurgusu ile tüm dünyayla paylaşılmıştı.

    The Cure filminin ülkemizdeki festivallerle buluşup buluşmayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top