Hesabım
    "The Simpsons 2" Gelebilir!

    Matt Groening, The Simpsons devam filmiyle ilgili açıklama yaptı.

    San Diego Comic-Con etkinliği her yıl olduğu gibi bu yıl da dopdolu geçiyor. Etkinlikte ön plana çıkan olaylardan biri de The Simpsons devam film projesi oldu. The Simpsons dizisinin yaratıcısı olan Matt Groening, The Simpsons 2 ile ilgili açıklama yaptı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde neler olacağının açıklanmasının ardından sinemaseverlerin ilgisini daha da çeken San Diego Comic-Con'da The Simpsons dizisinin yaratıcısı Matt Groening açıklama yaptı. Futurama ve Disenchantment yapımlarıyla da tanınan Matt Groening, ikinci filmin yolda olabileceğini belirtti. Disney altında gerçekleştirilecek olan devam filmi projesi hakkında Groening şu sözleri sarf etti: "Başka bir Simpsons filminin olacağı konusunda şu günlerde şüphe kalmadı. Bence Disney para kazanabileceği bir şeyler istiyor. İlk The Simpsons filmi bizi neredeyse öldürüyordu. The Simpsons filmini bekleyen bir B-takımımız yoktu. Yani aynı insanlar yazdı, animasyonlarını yaptı, seslendirdi ve dizinin müziklerini yapanlar filmin müziklerini yaptı. Bu 2007'deydi. Neredeyse iyileştik. Neredeyse..."

    Bilindiği üzere 2007 yılında izleyicileriyle buluşan ilk film Box Office'te büyük bir gişe başarısı yakalamıştı. Ancak Matt Groening'in de belirttiği de üzere az kişiyle çok iş başarılmaya çalışılmış ve bunun da sonuçları olmuştu. 500 milyon dolarlık hasılat elde edilen ve dizinin de birçok bölümünü yöneten David Silverman tarafından yönetilen filmin konusu ise şöyleydi: Homer yani ailenin en sakarı olarak ciddi boyutta bir soruna yol açıyor. Çalıştığı fabrikanın yakınlarında bulunan bir nehre zararlı bir takım maddelerin dökülmesine vesile olur. Haliyle işinden de kovulur. Ancak sebep olduğu olay ciddi bir boyuttadır çünkü kasabadaki insanların hayatları tehdit altına girmiştir. Hormer hatasını düzeltmeye çalıştıkça işler karışır. Maceradan maceraya savrulmaya başlarlar.

    The Simpsons 2 devam filmi projesinin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top