Hesabım
    "Doctor Strange: In The Multiverse of Madness" Marvel'ın İlk Korku Filmi Olacak!

    Doctor Strange devam filmiyle ilgili yeni bir ayrıntı geldi.

    Büyük bir merakla beklenen San Diego Comic-Con etkinliği Marvel Sinematik Evreni ile ilgili gelen haberlerle dolup taşmaya devam ediyor. Marvel hayranları için bir cennete dönüşen etkinlikten birçok açıklama geldi. Bu açıklamalardan biri de Doctor Strange devam filmiyle ilgiliydi. Söylenenlere göre Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, Marvel'ın ilk korku türündeki filmi olacak.

    Doctor Strange devam filminin çekilip çekilmeyeceği konusu büyük bir muamma olarak bekliyordu. Ancak San Diego Comic-Con etkinliğinde devam filminin geleceği resmi olarak duyurulmuş oldu. Filmin adı Doctor Strange:In The Multiverse of Madness olacakken, türünün korku olacağı belirtildi. Böylece film, Marvel Sinematik Evreni'nin ilk korku türündeki filmi olacak. Filmi Scott Derrickson'ın yöneteceği de açıklandı. Bilindiği üzere yönetmen ilk filmde de bulunuyordu. Ayrıca Doctor Strange'e eşlik edecek kahramanlar arasında Scarlet Witch, yani Wanda Maximoff da yer alacak. Filmde Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen'ın dışında kimlerin yer alacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Doctor Stranger: In The Multiverse of Madness filminin bir de logosu yayınlandı. Filmin vizyon tarihi olarak ise 7 Mayıs 2021 tarihi belirlendi.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filminin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Black Widow, Thor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmi bulunuyor. Diziler arasında ise Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision ve What/If bulunuyor. Ancak hiçbir film ve dizinin konusu henüz belli değil. Doctor Strange'in ilk filminin konusu ise şöyleydi: Başarılı cerrah Stephen Vincent Strange, geçirdiği bir trafik kazası sonucunda elindeki sinirler zarar görünce artık mesleğini yapamaz hale gelir. Tüm yaraları iyileştirebilen, Tibet'te yaşamakta olan Ancient One adlı büyücünün varlığını öğrenmesi onun için yeni bir umut olur. Tibet'e giden cerrah sandığından çok daha büyük güçlerle karşılaşacaktır.

    Korku türündeki Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filmi ülkemizdeki izleyicileriyle de tüm dünyayla aynı anda 7 Mayıs 2021 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top