Hesabım
    Thanos'un Yaratıcısı, "Avengers: Endgame"i Hiçbir Zaman Affetmeyecek!

    Thanos'un yaratıcısı Jim Starlin'den Avengers: Endgame ile ilgili açıklama geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin bir döneminin sonuna gelinmesine neden olan Avengers: Endgame'in kötü kahramanı Thanos hakkında yeni bir açıklama geldi. Bu açıklama Thanos karakterinin çizgi romanlardaki yaratıcısı olan Jim Starlin tarafından yapıldı. 69 yaşındaki çizgi roman sanatçısı Starlin, Russo Kardeşleri ve filmin senaristleri olan Stephen McFeely ile Christopher Markus'u affetmeyeceğini belirtti.

    San Diego Comic-Con etkinliğinde Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde hangi yapımların yer alacağı resmi olarak açıklandı. Bu sırada birçok isimle röportaj gerçekleştirildi. Bu isimlerden biri de çizgi romanlarda Thanos karakterinin yaratıcısı Jim Starlin oldu. Starlin, Digital Spy ile gerçekleşen röportajda Avengers: Endgame ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Yaptıkları ve asla affetmeyeceğim şey, Russo Kardeşler, Markus ve McFeely'nin filme aktardığı, Thanos'un helikopterinden ilham alınan ve herkesin unuttuğu silah oldu. Orijinalinde ThanosCopter Spidey Super Stories isimli çocuk kitabında Larry Lieber tarafından yaratıldı. Thanos, helikopterinin yanında yazılı olan Thanos adıyla bankaları soyarak etrafta geziniyordu, bu hep bana garip gelmiştir. Bunu görmezden gelmeye çalıştım ve insanların unuttuğunu düşündüm. Ama insanlar da filme takılıp kaldı. Silahı benim yarattığıma dair yazarlardan dönüş aldım, ben ise 'Hayır, o ben değilim' diyordum."

    Bilindiği üzere Avengers: Endgame filmi, geçtiğimiz günlerde resmi olarak James Cameron imzalı Avatar'ın gişe rekorunu kırmış bulunuyor. Russo Kardeşler bunun gerçekleşmesi için bir kampanya başlatmış ve tüm Marvel hayranlarını birer kez daha Endgame izlemeye yöneltmişti. Bunun üzerine başarılı olan Marvel, Cumartesi gecesi sinematik evrenlerinin dördüncü evresinde yer alacak olan tüm filmler ve dizileri açıkladı. Filmler arasında Blade, Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness ve The Eternals filmi bulunurken, diziler arasında ise Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter SoldierWandaVision ve What/If bulunuyor. Bu sırada Black Widow'da Taskmaster'ın kötü kahraman olacağı; Thor'da Natalie Portman'ın başrole yerleşeceği; Shang-Chi'de başrolün Simu Liu olacağı; Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'a Elizabeth Olsen'ın da katıldığı ve filmin korku türünde olacağı gibi açıklamalar yapıldı.

    San Diego Comic-Con etkinliği bugün sona erecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top