Hesabım
    "Scary Stories To Tell In The Dark"tan Altyazılı Fragman!

    Korku türündeki Korku Hikayeleri filminden altyazılı fragman geldi.

    Yılın en çok merakla beklenen korku filmleri arasında yer alan "Scary Stories To Tell In The Dark" filminden altyazılı fragman paylaşıldı. İzleyicileriyle buluşmaya hazırlanan filmin fragmanında kasabanın gençlerinin bulduğu kitapta yazanların birer birer gerçekleşmesine tanık oluyoruz.

    “Future Murder”, “Troll Avı” ve “Otopsi” filmleriyle beğeni toplayan Norveçli yönetmen André Øvredal'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve ülkemizde Karanlık Hikayeler adı altında vizyona girecek olan Scary Stories To Tell In The Dark'tan altyazılı fragman paylaşıldı. Korku türündeki filmin konusu ise şöyle: 1968 yılının Amerikası'nda değişim rüzgarları yaşanıyordur. Bellows ailesinin gölgesi, kasabanın çevresinde gezinmeye devam ediyordur. Bellows ailesinin malikanesi, kasabının uç bölgesinde bulunuyordur. Sarah ise bu ailenin sırlarla dolu genç üyesidir. Kızın yaşamı korkunç hikayelere konu olacak kadar sır doludur. Sonunda ise bir grup genç tarafından kitaba dökülmüş olan bu hikayeler keşfedilir.  Bir anda bu hikayeler gerçeğe dönüşmeye başlayacaktır.

    Korku türündeki Scary Stories to Tell In The Dark filminin oyuncu kadrosunda Zoe Margaret CollettiMichael GarzaAustin ZajurGabriel RushKathleen PollardDean Norris ve Gil Bellows gibi isimler yer alıyor. Suyun Sesi filmiyle Oscar heykelciğinin sahibi olan yönetmen Guillermo Del Toro'nun da senaristleri arasında yer aldığı korku türündeki "Scary Stories To Tell In The Dark"ın senarist kadrosunda Dan Hageman, Kevin Hageman, Marcus Dunstan, Patrick Melton gibi isimler bulunuyor. Ayrıca senaryonun Alvin Schwartz'ın kitabından uyarlandığı bilinenler arasında yer alıyor. Film, üç bölümden oluşan antoloji serisinin illustrasyonlarından yararlanılarak beyaz perdeye aktarıldı. Serinin, şehir ve kasabalarda halk arasında anlatılan hikayelerden yola çıkarak oluşturulan bir derleme niteliğinde olduğu biliniyor. Kitaplar ilk kez 1981 yılında okuyucularıyla buluşmuş ve ardından üç kitaplık seri halini almıştı. İlk kitabın adı filmle aynıyken, ikinci kitap "More Scary Stories to Tell In The Dark", üçüncü kitap ise "Scary Stories 3: More Tales to Chill Your Bones" isimlerini taşıyor.

    Scary Stories to Tell In The Dark filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top