Hesabım
    James Cameron, Avengers: Endgame'i Tebrik Etti!

    Avengers: Endgame, Avatar'ı gişede geçti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresini sonlandıran Avengers: Endgame bilindiği üzere resmi olarak gişede Avatar filmini geçti. Gelmiş geçmiş en yüksek kazanca sahip olan Avengers: Endgame'in zirveye yerleşmesinin ardından Avatar'ın yönetmeni James Cameron'dan tebrik paylaşımı geldi.

    Bilindiği üzere usta yönetmen ve yapımcı James Cameron'ın imzasının bulunduğu Avatar filmi, Box Office verilerine göre sinema tarihinin en çok izlenen filmi ünvanına sahipti. Ancak Russo Kardeşler'in başlattığı kampanya sayesinde bu rekoru Avengers: Endgame aşmış bulunuyor. Avatar filmi gişede 2.79 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. Avengers: Endgame ise Russo Kardeşler'in Marvel hayranlarına bir kez filmi izlemeleri için çağrı yapmasının ardından 2.9 milyar dolarlık gişe hasılatına ulaşmış oldu. Bunun üzerine James Cameron sosyal medya üzerinden Avengers: Endgame'i tebrik ettiğini belirten bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda "Box Office'in yeni kralı olması üzerine Avengers: Endgame'i tebrik ediyorum." sözlerine yer verildi.

    San Diego Comic-Con etkinliğinin gerçekleştirildiği sırada açıklanan Avengers: Endgame galibiyetinin ardından Marvel Sinematik Evreni'yle ilgili birçok gelişme de açıklanmıştı. Açıklanan filmler arasında Blade, Black WidowThor: Love and ThunderShang-ChiDoctor Strange: In The Multiverse of Madness ve The Eternals filmi bulunurken, diziler arasında ise Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter SoldierWandaVision ve What/If bulunuyor. Açıklamalarda Black Widow'da Taskmaster'ın kötü kahraman olacağı; Thor'da Natalie Portman'ın başrole yerleşeceği; Shang-Chi'de başrolün Simu Liu olacağı; Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'a Elizabeth Olsen'ın da katıldığı ve filmin korku türünde olacağı gibi bilgiler paylaşıldı.

    Bilindiği üzere James Cameron yönetmenliğinde dört yeni Avatar filmi daha yolda bulunuyor. Bunlardan ilki Disney'in kararıyla bir yıl ertelenerek 2021 yılına çekildi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe SaldanaSam Worthington,  Sigourney WeaverStephen LangGiovanni Ribisi'nin yanı sıra Vin Diesel, Jemaine Clement, Kate WinsletEdie FalcoOona Chaplin ve Cliff Curtis gibi isimler bulunuyor. Vizyon tarihi ise 16 Aralık 2021 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top