Hesabım
    "Downton Abbey" Filminden Yeni Poster Var!

    "Downton Abbey" filminden kalabalık bir poster geldi.

    İzleyicilerini 1925 yılına götürecek olan Downton Abbey filminden kalabalık bir poster yayınlandı. 2010 yılında başlayan ve altı senelik ekran serüvenini 2015'te sonlandıran, üç Altın Küre ödüllü “Downton Abbey” dizisinin merakla beklenen beyaz perde uyarlaması için heyecan da bir hayli büyük...

    Filmin zengin oyuncu kadrosunda; Aşk Engel Tanımaz, Ayı PaddingtonFrankeinstein gibi filmleriyle tanıdığımız Hugh Bonneville, dizide Lady Mary Crawley rolüyle karşımıza çıkan Michelle Dockery, dizinin Violet Crawley'si Maggie Smith'in yanı sıra Harry Potter serisinin Dolores Umbridge'i Imelda StauntonGeraldine JamesDavid HaigTuppence MiddletonPenelope Wilton gibi isimler yer alıyor. Yani 15 Primetime Emmy ödülünün sahibi olan ve tam 69 kez Emmy adaylığı alan dizinin birçok önemli karakteri beyaz perde uyarlamasında da karşımıza çıkacak.

    Merakla beklenen "Downton Abbey" filminin yönetmen koltuğuna Sex and The City30 RockSix Feet Under gibi önemli yapımların yönetmenliğini üstlenen ayrıca Downton Abbey'nin bazı bölümlerinin yönetmenliğini yapan Michael Engler oturuyor. Filmin senaryosunu ise Julian Fellowes kaleme aldı.

    İngiliz monarşisinin en tepesindeki isim, Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği dizi olduğu açıklanan dizi, 1920'li yıllarda hem dünya savaşının etkisiyle hem de sınıf çatışmalarıyla çalkanan bir toplumda, İngiliz soylusu bir evin içindeki hizmetkarlar ve ev sahipleri arasındaki ilişikiyi temel olarak alıyordu.

    Dizinin konusu ise şöyleydi: Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının hayatını hikayesinin odağına alan dizi 1912'den itibaren başlayan hikaye sezonlar içerisinde 20'lere kadar uzanıyor. Grantham Kontu Robert Crawley ailesi ile mutlu bir hayat sürdüğünü düşünürken her şey, 15 Nisan 1912'de Titanik'in buzdağına çarpması ile birlikte bir daha eskisi gibi olmayacak şekilde değişir. Crawley Ailesi iki üyesini çarpışmada kaybetmiştir...

    Dönem filmi "Downton Abbey"nin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. Ancak yurt dışında 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top