Hesabım
    Yeni "Testere" Filmi Erken Bir Tarihe Alındı

    Testere film projesinin vizyon tarihi değiştirildi.

    Henüz adı belli olmayan Testere film projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni Saw filminin vizyon tarihi erken bir tarihe alındı. Böylece filmin yaklaşık olarak beş ay kadar erken bir tarihte izleyicileriyle buluşması planlanmış oldu.

    Hollywood'un sevilen komedyenlerinden Chris Rock'ın hikayesini kaleme aldığı ve henüz adı belli olmayan Testere film projesinin vizyon tarihi değiştirildi. Eski vizyon tarihi olan 23 Ekim 2020 tarihi belirlenmişti. Şimdi ise bu tarih değiştirilerek, filmin izleyicileriyle buluşma tarihi 15 Mayıs 2020'ye alındı. Bu yeni vizyon tarihiyle, filmin Warner Bros imzalı Scooby Doo animasyon filmine rakip olması beklenenler arasında yer alıyor. Yeni Saw filmi, her ne kadar serinin 9. filmi olsa da, bilindiği kadarıyla seriden bağımsız bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Filmde Chris Rock, korkunç cinayet serisini araştıran bir polisi canlandıracakken Samuel L. Jackson, onun babası olarak beyaz perdeye çıkacak. Filmde Rock ve Jackson'a eşlik eden isimler arasında The Social Network, Horns, The Ides of March, The Handmaid's Tale, The Mindy Project gibi yapımlardan tanıdığımız Max Minghella; Riverdale, Felon, 24 gibi yapımlarda karşımıza çıkan Marisol Nichols; Graceland, Blue Bloods, Boyfriend Killer gibi yapımların beğenilen ismi Frank Licari ve John Tokatlidis yer alıyor.

    Bilindiği üzere Saw serisinin baş kahramanı Jigsaw olmuştu. Gerçek adı John Kramer olan Jigsaw, seçerek getirdiği insanların ne kadar çok yaşam isteği barındırdıklarını ölçmek için onları bir takım acımasız testlere tabi tutuyordu. Saw serisi, Mark BurgOren Koules ve Gregg Hoffman'ın yapımcılığıyla hayata geçirilmişti. Ayrıca seriyi 2004 yılında korku filmlerinin usta ismi James Wan başlatmıştı. Son Testere filmi ise 2017 yılındaki Jigsaw filmi olmuştu.

    Yeni Saw filmi izleyicileriyle 15 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top