Hesabım
    Ben Affleck ve Matt Damon, "The Last Duel" Filminde Buluşuyor

    Ridley Scott'ın yeni projesinin başrolleri ve senaristleri belli oldu.

    Usta yönetmen Ridley Scott'ın yeni film projesi The Last Duel'ın başrolünde yer alacak ve senaryosunu kaleme alacak olan isimler belli oldu. Bu isimlerin ise emekli Batman olarak tanıdığımız başarılı oyuncu Ben Affleck ve Oscarlı oyuncu Matt Damon olduğu resmi olarak duyuruldu.

    Orijinal bir yapım olacak olan ve Alien serisi, Gladyatör, Hannibal, The Martian gibi yapımların usta yönetmeni Ridley Scott'ın imzasının bulunacağı The Last Duel, oyuncularını buldu. Bu oyuncular ise Good Will Hunting, The Martian, The Departed, The Talented Mr. Ripley, Invictus gibi yapımların Oscarlı oyuncusu Matt Damon ve Argo, Gone Girl, Live By Night, Daredevil, State of Play, Batman V. Superman, Justice League gibi yapımların Oscar sahibi oyuncusu Ben Affleck oldu. Ancak Affleck ve Damon yalnızca başrolü üstlenmeyecek, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alacak. İkili, senaryo için Nicole Holofcener ile birlikte çalışacak. Holofcener'i Enough Said, Can You Ever Forgive Me, Please Give, Friends With Money gibi yapımlardan tanıyoruz.

    The Last Duel filmi Eric Jager imzalı "The Last Duel: A True Story Of Trial By Combat In Medieval France" isimli kitaptan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak. Kitabın konusu ise şöyle: Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.

    Filmi henüz herhangi bir stüdyo almış bulunmuyor. Ancak kitabın hakları Fox'un elinde bulunuyor. Film henüz geliştirme aşamasında olduğu için ne zaman hayata geçirileceği de bilinenler arasında yer almıyor. Bilindiği üzere yönetmen Ridley Scott'ın birçok gelecek projesi bulunuyor. Bunların arasında Alien Covenant devam filmi, Queen & Country, Gladiator 2 ve Battle of Britain bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top