Hesabım
    "Fast & Furious 9" Setinde Kaza!

    Fast & Furious setindeki kaza, yaralanmalara neden oldu.

    Geçtiğimiz haftalarda çekimlerine başlanan Fast & Furious 9 devam filminin setinde bir kazanın yaşandığı ortaya çıktı. Justin Lin imzalı filmin setinde yaşanan bu talihsiz kaza sonucunda bir dublör kafasına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

    Vin DieselJordana BrewsterLudacrisTyrese GibsonLucas Black, Charlize Theron ve Nathalie Emmanuel gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü ve kadrosuna ayrıca John CenaFinn ColeVinnie BennettAnna Sawai ve Helen Mirren'in eklendiği Fast and Furious 9 filminin çekimlerinin başladığı geçtiğimiz haftalarda Vin Diesel tarafından duyurulmuştu. Şimdi ise devam eden çekimler sırasında bir kazanın gerçekleştiği açıklandı. Leavesden Studios aracılığıyla devam eden filmin çekimlerinde bir dublörün kaza geçirmesi üzerine kafasından yaralandığı belirtildi. Bu nedenle filmin çekimlerinin bir süreliğine durdurulduğu da bilinenler arasında yer alıyor. Universal aracılığıyla yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Leavesden'da Fast 9 setinde bugün bir dublörümüz yaralanma yaşadı. Bu olaya odaklanmak için prodüksiyonu durdurduk."

    Filmin çekimlerine ne zaman devam edileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ancak eğer ki her şey yolunda giderse 22 Mayıs 2020 tarihinde Fast and Furious 9 filmi izleyicileriyle buluşmuş olacak. Filmde John Cena'nın serseri bir karaktere hayat vereceği, Charlize Theron'ın ise Cipher olarak filme dönüş yapacağı biliniyor. Fast & Furious 9 filminin yanı sıra bir de spin-off projesi için hazırlıklar devam ediyor. Dwayne Johnson ve Jason Statham başrollü spin-of filmi Fast and Furious Present: Hobbs & Shaw ise 2 Ağustos'ta gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top