Hesabım
    Leonardo DiCaprio, Sette Onunla Göz Teması Kurulmamasını İstedi!

    Leonardo DiCaprio'nun Tarantino'ya koştuğu şart oldukça ilginçti...

    Başrolünde Margot RobbieBrad Pitt ve Leonardo DiCaprio'nun yer aldığı Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun imzasını taşıyan ve eleştirmenlerden tam not alan yapımın çekimleri sırasında Leonardo DiCaprio bir şart koşmuştu. Bu şart ise duyanları şaşkına çevirdi.

    Inception, The Revenant, The Wolf of Wall Street, Django Unchained, Shutter Island gibi yapımların Oscarlı yıldız oyuncusu Leonardo DiCaprio bilindiği kadarıyla Tarantino'nun dokuzuncu filmi olan Once Upon A Time In Hollywood'da başrol olarak yer alıyor. Ancak bu filmi çekebilmesi için Tarantino'ya bazı şartlar koştuğu ortaya çıktı. Bu şartlardan biri de sette kimsenin onunla göz teması kurmaması oldu. İsimsiz bir kaynağın açıklamasına göre, DiCaprio set çalışanlarından bazılarının ona bakmasını istemiyordu.

    Bilindiği üzere Leonardo DiCaprio'nun filmlerde rol alması için farklı şartları da bulunuyor. Bunlardan biri asla bir süper kahraman filminde yer almayacak olması; bir diğeri ise seri olan bir filmde yer almak istememesi olarak biliniyor. Yıldız oyuncu her film için öncelikle 5 milyon dolar alıyor. Eğer ki rol aldığı film bir hit olursa da filmden 45 milyon dolarlık gelir elde ediyor.

    Rol aldığı Once Upon A Time In Hollywood filminin konusu ise şöyle: Once Upon A Time In Hollywood, izleyicilerini 1969 yılının Hollywood'una götürüyor. Filmde, Rick Dalton televizyondaki çeşitli projelerde çalışan, ama artık sinema sektörüne atılmak isteyen biridir. Cliff ise Rick'in dublörü olarak onu destekliyordur. Ayrıca kapı komşuları olan Sharon Tate'in yakaladığı başarıyı gördükçe de teşvik oluyorlardır. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir... Bilindiği üzere Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, hamilelik döneminde Manson tarikatı tarafından acımasızca öldürülmüştü. Filmin oyuncu kadrosunda DiCaprio, Robbie ve Pitt'in yanı sıra Timothy OlyphantMargaret QualleyDakota FanningAl PacinoLuke PerryDamian LewisDamon HerrimanEmile HirschBruce DernMaya HawkeAustin ButlerEmile Hirsch  gibi isimler yer alıyor.

    Once Upon A Time In Hollywood filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos'ta sinemalarda buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top