Hesabım
    Jamie Foxx Başrollü "Spawn" Filmi İçin Kampanya Başlatılacak!

    Spawn bütçesi için para toplanması hedefleniyor.

    Çizgi romanlardan uyarlanacak olan süper kahraman filmi Spawn için kampanya başlatılacağı açıklandı. Çizgi romanların çizeri olan Todd McFarlane, aynı zamanda uyarlama filmin yönetmen koltuğuna oturacak. McFarlene, film için gerekli olan paraya sahip olmadığı için bir Kickstarter projesi başlatmak istediğini belirtti.

    Başrolüne Django Unchained, Ray, Collateral, Dream Girls, Baby Driver gibi yapımların ödüllü yıldız oyuncusu Jamie Foxx ve Marvel Sinematik Evreni'nden Hawkeye dizisine geçiş yapan Jeremy Renner'ın yer aldığı Spawn filmi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Oldukça karanlık bir süper kahraman filmi çekmeyi hedefleyen Todd McFarlane, Spawn filmi için 20 milyon doların üzerinde bütçeye ihtiyacı olduğunu, ancak bu paraya kendisinin sahip olmadığını belirtti. Bu nedenle yönetmen bir Kickstarter projeyi başlatmayı hedeflediğini açıkladı. Ayrıca şu sözleri ekledi: "İzin verin neler olduğunu kısaca geçeyim: Spawn filmi öyle mi? Spawn filmini ne zaman yapıyorsun? Prodüksiyonuna ne zaman başlıyorsun? Cevabım hep 'dün' oluyor. Bu filmi yapabilmek için 20 milyon dolara ihtiyacım var. Bunun hepsine sahip değilim. Parayı insanlardan istemek zorundayım ve eğer insanlara bir kez parayı sorarsan işin içinde söz hakkına sahip olurlar. Söylediğim gibi bu biraz yokuş aşağı savaşmak gibi. Çünkü yeniden bu 18+ olan karanlık filmi yapmak istiyorum, ama onlar 13+ başarılı filmlerden hoşlanıyorlar. Ne yapacağımı söyleyeyim. Kickstarter olarak yapacağım. Birer dolar verecek 20 milyon insana ihtiyacım var. Bu filmi yapacağım ve para kazandığımda paralarını iade edeceğim. Böylece benim yapımcım olacaksınız. Tek ihtiyacım olan şey dağıtım. Bugünlerde yapılabilecek bir şey. Neden Ryan Gosling'in 20 milyon kişiden birer dolar isteme işini filmlerinden biri için yapmadığını anlayamıyorum. Şaka mı yapıyorsun? Bir saat içinde o paraya sahip olur ve filmi yapabilir."

    Spawn filmi daha önce 1997 yılında Mark A.Z. Dippé tarafından hayata geçirilmişti. Ancak pek de başarılı olamadı. Filmin konusu ise şöyleydi: Bir görevi sırasında kendi arkadaşları tarafından öldürülen Al Simmons’un hayali, karısını son bir kez daha görebilmektir. Şeytanın bu uğurda ona sunduğu teklif ise, insanlığı tarihe gömmek üzere bir araya getirilen cehennem orduların komutasını üstlenmesidir. Kısa sürede fark edilir ki, bu teklifi kabul eden Simmons’ın eline geçecek olan tek güç cehennem orduları değildir. Simmons, kendi özel güçleriyle bütün bu oyunu bir intikam mücadelesine dönüştürecektir.

    Yeni Spawn filminin izleyicileriyle ne zaman buluşabileceği bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top