Hesabım
    Gerçek Hikayeye Dayanan "Harriet"ten İlk Fragman Yayınlandı!

    Harriet filminden fragman paylaşıldı.

    Başrolünde  Cynthia Erivo'nun yer aldığı biyografik dram filmi "Harriet"in ilk fragmanı yayınlandı. Kasi Lemmons'ın imzasının bulunduğu filmin fragmanında özgürlük savaşçısı olarak bilinen Harriet Tubman'ın ırkını özgürleştirmek için verdiği savaşa tanıklık ediyoruz.

    El Royale'de Zor Zamanlar, Dul Kadınlar, Step gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Broadway'de gerçekleştirdiği performanslarıyla ve The Purple Color oyunu ile Tony ödülünün sahibi olan başarılı oyuncu Cynthia Erivo'nun başını çektiği biyografi türündeki Harriet filminden fragman yayınlandı. Kölelik karşıtı eylemci olarak tanınan Harriet Tubman, bilindiği üzere Amerikan İç Savaşı sırasında verdiği büyük mücadelelerle tanınmıştı. Köle olarak doğan ve yetişkinliği sırasında kaçarak başka bir yere taşınan Tubman, ailesini hiçbir zaman unutmamış ve onları da kurtarmak için evine geri dönerek özgürlük mücadelesi için çabalamıştır. Çevresindeki insanların yardımıyla toplamda on üç kez silahlı mücadele vererek onlarca köleyi ve aileyi özgürleştirmiştir. Ayrıca Tubman Amerikan İç Savaşı sonrasında kadın hakları üzerine yaptığı çalışmalarla da tanınıyor.

    Şimdiden Oscar ödülüne damgasını vuracağı düşünülen "Harriet"te başarılı oyuncu Erivo'ya eşlik eden isimler arasında Hidden Figures, Moonlight, The Equalizer gibi yapımlardan oyuncu ve müzisyen kimliğiyle tanıdığımız Janelle Monae; The Favorite, Mary Queen of Scots, Operation Finale, Boy Erased gibi yapımlardan tanıdığımız yıldızı yükselen oyuncu Joe Alwyn; The Wire, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, John Wick gibi yapımların usta oyuncusu Clarke Peters; Leslie Odom Jr., Tim Guinee, Vanessa Bell Calloway, Vondie-Curtis HallJennifer Nettles gibi oyuncular bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Kasi Lemmons üstlenirken, senaryoyu yönetmen ile birlikte Remember The Titans ve Ali filminin senaryosunda imzası bulunan Gregory Allen Howard kaleme alıyor.

    Biyografik film Harriet'in yurt dışındaki izleyicileriyle 1 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenirken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top