Hesabım
    Robert Pattinson'ı Batman Olarak Beğenmeyenlere Yapımcıdan Tavsiye

    Michael E. Uslan, The Batman başrol oyuncusu hakkında söylenenlere yanıt verdi.

    Matt Reeves'in yönetmen ve senarist koltuğuna geçtiği The Batman filminin başrol oyuncusu bilindiği üzere Robert Pattinson oldu. Ancak bazı DC hayranları Reeves bu kararı üzerine büyük tepki gösterdi ve Pattinson'ı Batman olarak görmediklerini belirtti. The Batman filminin yapımcılarından Michael E. Uslan ise bu tepkiye yanıt verme gereği duydu. 

    Alacakaranlık serisi, Remember MeLittle AshesWater For ElephantsMaps to the StarsSoygun ve High Life gibi yapımların yıldız oyuncusu Robert Pattinson, geçtiğimiz aylarda The Batman filminin başrolüne getirilmişti. Batman için düşünülen diğer isim ise Nicholas Hoult olmuştu. Pattinson'ın seçilmesi üzerine birçok hayrandan Pattinson'ı Batman olarak göremediklerine dair açıklama geldi. Şimdi ise filmin yapımcısı Michael E. Uslan'dan açıklama geldi. Uslan, Batman hayranlarına birkaç tavsiyede bulundu: "Benim yerim şu: Yönetmene güven, yönetmene istediğini ver, yönetmenin vizyonu konusunda olumlu düşün. Ardından filmi görene kadar bekle. Filmi bir kez gördükten sonra bolca eleştirirsin. Bence ileri gitmenin formülü bu. Matt Reeves'in yetkili olması ve Pattinson'ı sonraki Batman için seçmesi konusunda bir Batman hayranı olarak daha fazla mutlu ve coşkulu olamazdım."

    Bilindiği üzere The Batman filmine Pattinson dışında herhangi bir oyuncu eklenmedi. Ancak Batman'in düşmanı olarak Penguin'in filme eklenebileceği konuşuluyor. Ayrıca son zamanlarda yıldızı paylayan bir diğer oyuncu Vanessa Kirby'nin de Catwoman olabileceği dedikodusu varlığını sürdürüyor. Penguin rolü için düşünülen isimler arasında Jonah Hill'den Brian Tyree Henry'ye birçok isim düşünülüyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Marvel'ın The Eternals'ına katıldığı açıklanan Henry'nin bu durumda Penguin olarak rol almayacağı düşünülüyor.

    Matt Reeves'in DC çizgi romanlarındaki Batman'e yakın bir karakter çıkarmayı planladığı The Batman filmi, 25 Haziran 2021 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top