Hesabım
    Scarlett Johansson'lı "Jojo Rabbit"ten Fragman!

    Taika Waititi'nin yeni filminden fragman paylaşıldı.

    Son zamanların parlayan yönetmeni Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna geçtiği II. Dünya Savaşı temalı "Jojo Rabbit" filminden ilk fragman sinemaseverlerle paylaşıldı. Üzerinde uzun zamandır çalışılan ve Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı filmin fragmanında Waititi'yi Hitler olarak görüyoruz!

    Komedi türündeki II. Dünya Savaşı temalı savaş filmi Jojo Rabbit'ten ilk fragman yayınlandı. Fragmanı yayınlanan ve Christine Leunens'in yazarı olduğu Caging The Skies isimli kitabından beyaz perdeye aktarılan filmin konusu ise şöyle: Hitler'in ordusunda yer alan Jojo Betzler adındaki bir çocuk, annesinin evlerinde Yahudi bir kızı gizlice misafir ettiğini öğrenir. Kız, evlerinin çatı katında kalıyordur. Tabii bu durum en yakın sırdaşı hayali arkadaşı Adolf Hitler olan Jojo'nun kafasında büyük bir karmaşaya yol açacaktır. Hayali arkadaşı olan Hitler, hiç de orijinalindeki gibi değildir. Jojo'nun bu korkunç ırkçılığa karşı gelmek için mücadele etmesi gerekmektedir.

    Bilindiği üzere yönetmen Taika Waititi'nin birkaç gün önce yeni projesi açıklanmıştı. Bu proje de Marvel işbirliğiyle San Diego Comic-Con'da açıklanan Thor: Love and Thunder olmuştu. Yönetmen Thor: Ragnarok filminin yanı sıra What We Do In The Shadows, Hunt for The Wilderpeople, Boy gibi önemli filmlerle tanınıyor. Jojo Rabbit filminin oyuncu kadrosunda ise Marvel'ın Black Widow'u başarılı oyuncu Scarlett Johansson yer alıyor. Filmde Johansson'a eşlik eden oyuncular arasında Leave No Trace'ten hatırladığımız Thomasin McKenzie; Three Billboards Outside Ebbing Missouri'deki rolüyle Oscar ödülünün sahibi olan Sam Rockwell; son olarak Isn't It Romantic'te karşımıza çıkan başarılı oyuncu Rebel Wilson; Game of Thrones ile yıldızı parlayan oyuncu Alfie Allen gibi isimler yer alıyor.

    Filmin fragmanından görüldüğü üzere büyük prodüksiyonlu olan Jojo Rabbit, Toronto Film Festivali'nin seçkisinde yer alacak. Özel gösterim kategorisinde yer alacak olan filmin gösterimi 5 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Jojo Rabbit'in Amerika'daki vizyon tarihi olarak ise 18 Ekim 2019 tarihi belirlendi. Ancak ülkemizde ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top