Hesabım
    "Deadpool 3"nin Marvel'da Yer Almayacak Olmasına Yönetmenden Tepki

    David Leitch, Deadpool 3 ve Marvel hakkında konuştu.

    Ryan Reynolds'ın bir kez daha başrolünde yer alacağı Deadpool 3 hakkında yönetmen David Leitch'ten açıklama geldi. Bilindiği üzere Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde hangi filmlerin yer alacağı geçtiğimiz Cumartesi gecesi San Diego Comic-Con etkinliği aracılığıyla açıklanmış, ancak Deadpool 3'nin Marvel'da yer almadığı görülmüştü.

    Fox ve Disney geçtiğimiz yıl içerisinde birlişme kararı aldığından beri, işler Fox için pek de iyi gitmiyor. İpleri eline alan Disney, birçok X-Men filmini iptal etti, Dark Phoenix gibi filmleri ise çok geç vizyona sokma kararı aldı. Bunun yanı sıra The New Mutants filminin çekimleri bitmesine rağmen vizyona girmeyeceği belirtilmişti. Ancak Deadpool'un, bu durumdan etkilenmeyeceği resmi olarak açıklanmıştı. Disney yeni bir Deadpool filmi çekmek istiyor ve başka 18+ filmlere de vermek istediğini belirtiyordu. Ancak hayranlar, Deadpool 3'nin 20. Century Fox'tan alınıp Marvel altında geliştirilmesini bekliyordu. San Diego Comic-Con'da Marvel'ın gelecek projeleri açıklandı. Tabii bu projelerin arasında Deadpool 3 yer almıyordu. Yönetmen David Leitch ise bunun üzerine şu sözleri sarf etti: "Marvel'ın planlarını açıkladığını biliyorum ve bence insanlar Deadpool'un orada olmadığını söylüyor. Asla 'asla' demem. Bence açıkçası Deadpool çok sevilen bir karakter ve bu insanların geri dönmek isteyeceği zor bir dünya. Ve bence bu işi için bir yol bulacaklar. Yalnızca sabırlı oluyorum ve herkes derin bir nefes alsın ve yeni Marvel ve Disney dünyasının nasıl işleyeceğini görsün. Umuyorum ki çağrıyı alacağım."

    Deadpool serisi ilk olarak Tim Miller yönetmenliğinde 2016 yılında başlamıştı. Bu filmi David Leitch yönetmenliğindeki 2018 yapımı Deadpool 2 takip etti. Filme Zazie Beetz, Josh Brolin gibi birçok yeni isim katılmıştı, ancak Deadpool 2 ilk film kadar çok sevilememişti. Şimdilik üçüncü filmin David Leitch tarafından yönetilip yönetilmeyeceği bilinmiyor. Yani proje tamamen geliştirme aşamasında gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top