Hesabım
    "BTS: Bring The Soul" Vizyona Giriyor!

    Yeni BTS konser filmi izleyicileriyle buluşacak.

    Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'nin yeni konser belgeseli filmi Bring The Soul: The Movie, ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak. Bilindiği üzere Bring The Soul, BTS'ye ait üçüncü film olacak. Grubun diğer konser filmleri arasında "Love Yourself in Seoul" ve "Burn The Stage: The Movie" bulunuyordu. Bring The Soul: The Movie filminin vizyon tarihi de belli oldu.

    Army isimli binlerce hayranı barındıran topluluklarıyla tanınan K-Pop müzik grubu BTS'nin üçüncü belgesel filmi Bring The Soul: The Movie, ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşmak için hazır. Bu kez konserden çok bizleri kulise davet edecek olan film, BTS üyelerinin sahne dışındaki yaşamlarına odaklanacak. Konserin ardındaki görüntülere, grup üyelerinin günlük hazırlıklarına, grup üyeleriyle yapılan birebir röportajlara ve konserdeki görüntülere yer verecek olan Bring The Soul: The Movie, ülkemizdeki izleyicileriyle 7 - 11 Ağustos tarihleri arasında buluşacak. Ancak film yalnızca Cinemaximum Cinemapink ve Cinemarine sinemalarında gösterime girecek.

    Bilindiği üzere daha önce BTS grubunun iki konser filmi çekilmişti. Bu filmlerden biri olan ve Seoul konserindeki görüntülerden oluşan "Love Yourself in Seoul" da ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmuş, ancak BTS'nin dünya turu görüntülerinden oluşan Burn The Stage: The Movie'yi izleme şansımız olamamıştı. Şimdi ise üçüncü film olan Bring The Soul: The Movie, tüm dünyayla aynı anda ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    Bring The Soul: The Movie filmini Cinemaximum, Cinemapink ve Cinemarine sinemalarında 7 - 11 Ağustos tarihleri arasında izleyebilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top