Hesabım
    Ansel Elgort ve Nicole Kidman’lı “Saka Kuşu”ndan Yeni Fragman!

    Dram filmi "Saka Kuşu"ndan yeni fragman yayınlandı.

    Bol yıldızlı Saka Kuşu filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. 2017 yapımı “Baby Driver” ile büyük bir çıkış yakalayan ve Altın Küre’ye aday gösterilen yakışıklı oyuncu Ansel Elgort ve Oscar ödüllü güzel yıldız Nicole Kidman'ın başrollerinde yer aldığı dram filmi, Donna Tartt'ın edebi eserinden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Saoirse Ronan başrollü Brooklyn, Yanlış Hesap, Kapalı Devre, "Is There Anybody" gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan John Crowley yönetmenliğindeki uyarlama filmin zengin oyuncu kadrosunda; çocuk oyuncu Oakes Fegley, American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Sarah Paulson, fenomen hale gelen Stranger Things dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Finn Wolfhard, Avustralyalı güzel yıldız Ashleigh Cummings, komedi filmlerinden tanıdığımız Luke WilsonAneurin BarnardLuke KleintankPeter JacobsonWilla FitzgeraldDenis O'Hare ve Jeffrey Wright gibi oyuncular eşlik ediyor.

    Filmin konusu ise şöyle: 13 yaşındaki Theodore Decker'ın yaşamı, annesinin Metropolitan Müzesi'ne düzenlenen bir terörist saldırısında öldürülmesinin ardından alt üst olur. Theo, tüm bu karmaşanın ortasında The Goldfinch adı verilen paha biçilemez bir sanat eserini çalmıştır. Theo'nun annesinin bombalanma sonucu öldürüldüğü o günden geriye elinde kalan tek şey 'The Goldfinch' olacaktır. Bir kuşun portresi olan The Goldfinch, Theodore'un yaşam mücadelesine konuk olacaktır...

    Teknik kadrosunda Blade Runner 2049 gibi önemli yapımların görüntü yönetmenliğini üstlenen Oscar adayı Roger Deakins; Oscar adayı prodüksiyon tasarımcısı K.K. Barret; Moonrise KingdomA Most Violent Year gibi yapımların kostüm tasarımcısı Kasia Walicka Maimone gibi iddialı isimleri bulunduran filmin yapımcıları arasında Nina JacobsonBrad Simpson, Mari Jo Winkler-Ioffreda ve Sue Kroll gibi isimler bulunuyor.

    "Saka Kuşu" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 13 Eylül 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top