Hesabım
    Scarlett Johansson ve Adam Driver'lı "Marriage Story"den Yeni Kareler

    Scarlett Johansson ve Adam Driver başrollü "Marriage Story"den yeni kareler geldi.

    Marriage Story filminden yeni kareler geldi. Noah Baumbach ebeveynlerinin boşanmasını izleyen bir çocuk olarak deneyimlerinden yola çıkarak çektiği 2005 yapımı Mürekkep Balığı ve Balina filmi ile büyük ses getirmişti. Şimdi aynı konuya geri dönen yönetmen, "Marriage Story" filmi ile karşımıza çıkıyor. En İyi Orijinal Senaryo Akademi Ödülü'ne aday gösterilen yönetmen, bu kez 2010'da aktris Jennifer Jason Leigh ile yaşadığı boşanma sürecinden de ilham alıyor. 

    Başrollerinde Hollywood'un seksi yıldızlarından Scarlett Johannson ve Oscar adaylığı bulunan Adam Driver'ın yer aldığı film, bir çiftin  New York'tan Los Angeles'a kadar uzanan boşanma sürecini takip ediyor. Bir yönetmen olan Charlie ve oyuncu olan eşi Nicole'un çalkantılı boşanma süreci, çocuklarının velayeti işin içine girince daha da kızışıyor. Charlie projelerini sürdürmek için New York'ta kalmak istiyor, Nicole ise kadrosuna katıldığı televizyon dizisi için Los Angeles'a gitmek istiyor. Uzun zaman boyunca içlerinde gömülü kalmış kızgınlıklar da bu giderek agresifleşen boşanma sürecinde ortaya çıkıyor.

    Bir nevi otobiyografik bir yapım olan "Marriage Story", karmakarışık bir evliliğin, iki sanatçıyı bölerek, çocuklarına ve yaratıcı arayışlarına nasıl müdahale ettiğinin bir portresi... Filmin zengin oyuncu kadrosunda; Nicole'un saldırgan avukatı Nora Fanshaw'ı canlandıran, 2 Oscar adaylığı sahibi başarılı oyuncu Laura Dern, Charlie'nin hukuki savunma ekibini canlandıran Oscar adayı Alan Alda ve Altın Küre adayı Ray Liotta, 2 Emmy ödüllü Merritt Wever, 2 yıllık kariyerinde 18 projede boy gösteren çocuk oyuncu Azhy Robertson ve Julie Hagerty de yer alıyor.

    Frances Ha'nın yönetmeni Noah Baumbach'ın yönetmenliğinin yanı sıra senaryosunu da üstlendiği film Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin resmi vizyon tarihi ise henüz belirsizliğini koruyor. Filmin önümüzdeki Oscar sezonunun iddialı yapımlardan biri olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top