Hesabım
    Jennifer Lawrence "Mob Girl" Filminde Mafya Muhbiri Oluyor!

    Jennifer Lawrence "Mob Girl" filminde muhbir olarak boy gösterecek.

    Big Pussy Bonpensiero, Billy Costigan ve Joe “Donnie Brasco” Pistone gibi klasik karakterlerin çimento kaplı ayak izlerini takip eden Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, "Mob Girl" filminde mafya muhbiri olmaya hazırlanıyor. Güzel yıldız gerçek bir hikayeye dayanan yeni filminde mafya üyesi eşiyken muhbirlik yapmaya başlayan Arlyne Brickman'ı canlandıracak.

    The Young Pope dizisinin Oscar ödüllü yaratıcısı Paolo Sorrentino'nun yönetmen koltuğuna oturacağı yapım, Pulitzer ödüllü Teresa Carpenter'ın gerçek suç hikayesinden beyaz perdeye uyarlanıyor. Carpenter’ın kitabı gibi, Sorrentino ve Lawrence’ın filmi de New York’un Aşağı Doğu Yakası’ndaki haraççılar arasında büyürken New York mafyalarının göz alıcı ve gösterişli yaşam tarzına özenen, yeraltı dünyasından birkaç adamla zaman geçirerek onlar için çalışırken suç dünyasının inceliklerini öğrenen ve en sonunda kendi de suç dünyasına atılan Arlyne Brickman'ı takip edecek. Brickman en sonunda Colombo suç ailesine karşı hükümetin davasında “polis muhbiri ve en önemli tanık” olmuştu.

    Filmin senaryosunda The Americans, Halt And Catch Fire ve Hannibal gibi başarılı dizilerin senaryolarında kalem sallamış olan Angelina Burnett'in imzası olacak. Lawrence ayrıca başrolün yanı sıra Justine Polsky'nin Excellent Cadaver yapım şirketi aracılığıyla filmin yapımcıları arasında da yer alıyor. 

    Makeready Kurucusu ve CEO'su Brad Weston, “Bu hikayeyi bir kadının bakış açısından takip etmek, klasik bir mafya hikayesini anlatmak için taze ve heyecan verici bir yaklaşım. Arlyne’nin gücünü ve benzersiz bakış açısını perdede canlandırmak için başrolde Jennifer Lawrence ve yönetmen koltuğunda Paolo Sorrentino'dan daha iyi bir ekip hayal edemezdik." dedi.

    Filmin prodüksiyon başlangıç tarihine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top