Hesabım
    Will Smith ve Ang Lee "Gemini Man"i Anlatıyor!

    Gemini Man'den kamera arkası videosu yayınlandı.

    Ang Lee'nin merakla beklenen yeni bilim kurgu filmi projesi Gemini Man'den yeni bir kamera arkası videosu yayınlandı. Will Smith'in başrolünde olduğu filmden yayınlanan kamera arkası görüntülerinde, kullanılan teknolojiye dair bilgi ediniyoruz. Ayrıca Lee ve Smith, filmi kendi gözlerinden izleyicilere anlatıyor.

    Daha önce hiç yapılmamış bir şey yapılıp genç ve yaşlı Will Smith'i aynı filmde buluşturan Gemini Man'den kamera arkası videosu yayınlandı. Gemini Man'de bilindiği üzere Will Smith iki karakteri birden canlandırıyor. Bu karakterlerden biri 23 yaşındaki Henry iken, diğeri onun gelecekten gelen 50 yaşındaki hali oluyor. Özel bir teknolojiyle ve oldukça büyük bütçelerle yapılan Gemini Man'de gelecekten gelen Henry, genç Henry'yi öldürmeye çalışıyor. Videoda Ang Lee'nin, tüm bunları gerçekleştirebilecekleri bir teknolojinin var olmasına teşekkürlerini sunuyor. Smith'in genç hali yaratılırken teknolojinin kullanılmış olmasına rağmen, oyuncunun performansı sayesinde bu karakterin gerçeğe dönüştüğünden bahsediliyor.

    "Pi'nin Yaşamı", Brokeback MountainLust & CautionKaplan ve EjderhaÖzgür Woodstock gibi yapımların usta yönetmeni Ang Lee'nin sinemaseverler tarafından merakla beklenen film projesi Gemini Man, bilindiği üzere yüksek kare hızında çekildi. Bu durum da izleyicileri filmi görmeleri için daha çok meraklandırıyor. Saniyeye 120 kare sığdıran film, önemli bir sinema deneyimine ev sahipliği yapmış olacak. Gemini Man daha önce Disney tarafından çekilmeye çalışılmıştı. 1997 yılında gündeme gelen proje hayata geçirilememişti. Bunun nedeni ise iki farklı karakteri aynı oyuncunun canlandırmasına yardımcı olan VFX teknolojisinin o dönemde henüz gelişmemiş olmasıydı.

    Gemini Man filminin oyuncu kadrosunda Will Smith'in yanı sıra Faults, 10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim Vs. The World, Fargo, Mercy Street gibi yapımlarda karşımıza çıkan Mary Elizabeth Winstead, Closer, Children of Men, Inside Men, Gosford Park gibi yapımlarda yer alan Oscar adayı oyuncu Clive Owen, Doctor Strange, Annihilation, The Martian gibi yapımlarla tanıma fırsatı yakaladığımız Benedict WongDouglas HodgeRalph Brown gibi isimler bulunuyor. Senaryoda ise David BenioffChristopher WilkinsonStephen J. Rivele, Andrew Niccol, Darren Lemke ve Billy Ray'in imzası bulunuyor.

    Gemini Man, ülkemizdeki izleyicileriyle 11 Ekim tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top