Hesabım
    Mad Max'e Furiosa Spin-Off'u gelecek!

    Yönetmen George Miller'dan Mad Max devam filmleri hakkında açıklama geldi.

    Post-apokaliptik temalı Mad Max filminin devamına yeni filmler ekleneceği resmi olarak duyuruldu. Açıklamayı yapan isim ise Mad Max filmlerinin yönetmenliğini üstlenen usta yönetmen George Miller oldu. Miller iki devam filminin, bir de spin-off filminin yolda olduğunu açıklamasında belirtti.

    2015 yılında izleyicileriyle buluşan ve Akademi Ödül Töreni'nde verilen Oscar heykelciklerini silip süpüren yapım Mad Max: Fury Road'un devamının geleceği resmi olarak açıklandı. 1979 yılında çekilen Mad Max, 1981 yapımı Mad Max 2 ve 1985 yılında hayata geçirilen Mad Max Beyond Thunderdome'un da yaratıcısı olan George Miller, film serisine devam filmlerinin ve bir de spin-off filminin ekleneceğini duyurdu. Miller'ın söylediklerine göre spin-off filmi Charlize Theron'ın canlandırdığı Furiosa karakterine odaklanacak. Indie Wire'a konuşan yönetmen film serisi hakkında şu sözleri sarf etti: "Mad Max'e dahil olacak iki hikaye var ve ayrıca Furiosa'nın hikayesi var. Olayı çözüyoruz, Warner ile işi yapmalıyız. Ama gayet açıkça görülüyor ki bu iş olacak."

    Bilindiği üzere Mad Max serisinin ilk üç filminde başrol olarak Mel Gibson'ı izlemiştik. 2015 yapımı filmde ise başrolü Tom Hardy devralmıştı. Mad Max'in devam filmlerinden biri Mad Max: The Wasteland olarak açıklanmıştı. Oscarlı film Mad Max: Fury Road'un konusu ise şöyleydi: zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir. 

    Mad Max'in iki yeni devam filminin ve Furiosa spin-off filminin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top